Всі категорії
Додати товар

Now foods, мелатонін, 3 мг, 60 рослинних капсул

220 грн
Опис

Опис
Цикл здорового сну
Поглинач вільних радикалів
Підтримка шлунково-кишкового тракту
Без ГМО
Харчова добавка
Вегетаріанський і веганський продукт
Загальне здоров'я
Сімейне підприємство, засноване в 1968 року
Відповідає стандарту якості GMP
Мелатонін є ефективним поглиначем вільних радикалів, який природно виробляється в шишкоподібній залозі та наявний у великих кількостях у шлунково-кишковому тракті. Він бере участь у багатьох біологічних функціях організму, мозку та залоз, включно з регуляцією нормальних циклів сну та неспання, регуляцією роботи імунної системи та підтримання слизової оболонки шлунково-кишкового тракту в здоровому стані.

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі перед сном, запиваючи водою.

Інгредієнти
Рисове борошно та гідромелоза (целюлозна капсула).

Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію GMP, де виробляється обробка інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Попередження
Попередження. Тільки для дорослих. Приймати перед сном. Не підходить для вагітних і жінок, що годують. Може викликати сонливість. Не треба поєднувати з алкогольними напоями та приймати під час керування транспортним засобом або виробничим обладнанням. Перед початком застосування під час приймання ліків (особливо седативних засобів і антидепресантів) або за наявності захворювань (включно з депресією, високим артеріальним тиском і епілепсією) треба проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Після відкриття паковання зберігати в сухому та прохолодному місці.

Продукт може природно змінювати колір.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 рослинна капсула

Кількість в 1 порції % від добової норми
Мелатонін 3 мг *
* Добова норма не визначена.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари