Всі категорії
Додати товар

Fenugreek oil 125 ml масло пажитника хельби

400 грн
Опис

Масло хельби корисне для діабетиків, оскільки знижує рівень цукру в крові. Доведено здатність хельби знижувати рівень тригліцеридів. Воно має високий рівень захисної функції від хвороб серця.

Збуджує апетит, загальнозміцнюючий, тонізуючий, відхаркувальний, сечогінний, стимулюючий статеву потенцію, анаболічний, седативний. Є цінним джерелом білка. Масло хельби багате фітиновою кислотою, сапонінами та тригонеліном. Ці поживні речовини, а також антиоксиданти, наділяють масло хельби всіма якостями для боротьби з вірусами і навіть раковими пухлинами.

У Китаї рослину використовують для упокоєння болю в животі. У стародавньому Єгипті хельбу застосовували для полегшення пологів та посилення лактації. У Європі використовують при хворобливих менструаціях. Туристам у Єгипті заварюють чай з хельби як проти шлункових спазмів, викликаних незвичною їжею. До слова: жовтий чай є насіння хельби.

Корисні властивості масла хельби (пажитника):

- покращує апетит;
- знижує рівень цукру в крові;
- має седативну дію на організм;
- стимулює потенцію;
- має анаболічні властивості;
- масло хельби наділена всіма якостями для боротьби навіть із раковими пухлинами.

Способи застосування масло Пажитника (Хельба):

Необхідно вживати 1 чайну ложку перед їжею 1-2 рази на день. Як профілактика кілька крапель олії хельби найкраще додавати в чай ​​і пити 1-2 рази на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари