Всі категорії
Додати товар

Вітамін в6, solgar, 50 мг, 100 таблеток

386 грн
Опис

Якщо людина змінилася просто на очах: стала дратівливою, сонливою, без апетиту і бажання що-небудь робити, її нудить, то, найчастіше, в неї присутній дефіцит вітаміну В6. Цей водорозчинний (тому активно виводиться з організму) вітамін має три форми, але найчастіше трапляється, як і в цій позиції, у формі піридоксину, яка регулює амінокислотний та енергетичний обмін, засвоєння білка в організмі. Американський виробник вітамінів Solgar представляє Вітамін В6, який необхідний для хорошого функціонування нервової системи, пам'яті та роботи мозку. Він бере участь в обміні речовин, сприяє правильному засвоєнню білка і жиру, здоров'ю серця, здоровому рівню гомоцистеїну, виробництву еритроцитів.

При цьому організм активніше доставляє глюкозу в клітини. Також вітамін В6 сприяє підняттю настрою, а недостатня кількість вітаміну може призвести до депресії, випадіння волосся, поганого настрою і скорочення пам'яті, м'язової слабкості. Вітамін В6 піридоксин гідрохлорид - це активна біологічна, сертифікована, кошерна форма вітаміну у вегетаріанській формі без глютену, пшениці та молочних продуктів, представлений на нашому сайті. Його можна отримати з пивних дріжджів; пшеничних висівок; нирок, печінки, серця тварин; тріски; тунця; молока; яєць; дині; цвітної капусти; часнику; броколі; картоплі; граната; бобових. А можна просто приймати таблетки Solgar.

Застосування:
По 1 таблетці на день з їжею. Не перевищувати рекомендовану дозу.

Інші інгредієнти:
Дикальційфосфат, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, стеарат магнію рослинний, рослинна целюлоза.

Не містить:
Дріжджів, молочних продуктів, клейковини, яєць, сої, пшениці, цукру, натрію, консервантів, штучних барвників, ароіатизаторів.

Попередження:
Зберігати в щільно закритій тарі в прохолодному, сухому місці.

Не призначений для використання вагітними або жінками, що годують груддю. Якщо ви приймаєте будь-які ліки або маєте будь-яке захворювання, то проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції.

Не вживати, якщо порушена упаковка.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був