Всі категорії
Додати товар

Олія вечірньої примули, now foods, 1300 мг, 120 капсул

941 грн
Опис

Олія вечірньої примули (олія енотери), донедавна не була такою популярною серед жінок, як сьогодні, для систематизації гормонального фону (боротьба з симптомами менопаузи та ПМС), запобігання інфарктам та інсультам, зміцнення кісток і судин, здоров'я шкіри та волосся (насіння квітки збирають вручну та відтискають холодним методом для отримання олії). У ньому міститься багато незамінних жирних кислот (будівельні елементи клітинної мембрани та гормонів, які ми маємо отримувати тільки з продуктів харчування), корисних жирів (омеги-6 та омеги-9 жирних кислот: лінолевої кислоти та гамма-ліноленової кислоти). Омега-6 жирні кислоти незамінні для імунної системи і головного мозку, росту і розвитку організму.

Ще, жири переносять жиророзчинні вітаміни А, Д, Е, К; засвоюють мінерали та здійснюють багато інших процесів. Олія вечірньої примули має протизапальну, муностимулюючу, протимікробну та антитромботичну дії. Це природний засіб від безпліддя, проти акне і проблемної сухої шкіри (почервоніння, шорсткість, втрата еластичності, свербіж, набряк, екзема, псоріаз, атопічний дерматит), ревматоїдного артриту, остеопорозу. Її приймають у разі захворювань нирок, склерозу та діабету. Якщо препарати з олією вечірньої примули приймати системно, то організм самоочищається від шлаків і вільних радикалів. Як косметичний засіб олія вечірньої примули підходить для будь-якої шкіри: зволожує, пом'якшує, живить, усуває запалення, алергійні та в'янучі прояви.

Спосіб застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на день, бажано, під час їди.

Інші інгредієнти:
Капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода).

Не містить:
Гексану, цукру, солі, крохмалю, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, сої, молока, яєць, молюсків і консервантів.

Вироблено на об'єкті GMP, який обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження:
Тільки для дорослих. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари