Всі категорії
Додати товар

Біотин, puritan's pride, 10.000 мкг, 100 капсул

479 грн
Опис

Біотин - це потужний каталізатор, вітамін для шкіри, волосся і нігтів. Бере участь у багатьох процесах організму і не має побічних ефектів. Водорозчинний вітамін, один з восьми вітамінів групи В іноді званий вітаміном Н або В7. Вживання даного препарату в достатній кількості, покращує обмінні процеси в організмі, нормалізує нервову систему, оздоровити кістковий мозок і все слизові оболонки організму. Біотин природним чином присутній в багатьох продуктах, таких як: м'ясо, морська риба, яєчні жовтки, молоко, м'ясо птах, бобові, цільне зерно і пивні дріжджі. Кращий спосіб приготувати багату на вітамін їжу - це зварити її на пару. Він бере участь в метаболізмі вуглеводів, жирів і білків, і в якості коферменту, забезпечуючи життєвий тонус і енергію. Це один з агентів, який перетворює їжу в енергію шляхом перетворення жирів і вуглеводів в глюкозу і білків в амінокислоти. У зв'язку з його роллю у виробництві глюкози, сприяє нормалізації цукру в крові. Біологічна добавка настійно рекомендується для лікування людей діабетом. Випадання волосся, роздратування шкіри, грибок або екзема - симптоми дефіциту біотину. 100 мг вітаміну в день може запобігти втраті волосся і поліпшити їх зростання. Найпоширеніший себорейний дерматит у новонароджених, один з показників, який викликаний дефіцитом біотину.

Спосіб вживання: 
Дорослим приймати по 1 капсулі в день з їжею.

Інші інгредієнти:
Соєве масло, желатин, рослинний гліцерин, жовтий бджолиний віск, колір діоксиду титану.

Не містить:
Штучного барвника, підсилювачів смаку або підсолоджувачів, консервантів, цукру, крохмалю, молока, лактози, клейковини, пшениці, дріжджів, молюсків і натрію.

Попередження:
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки, плануєте якусь медичну процедуру або маєте якесь захворювання - проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання і зверніться до лікаря, якщо виникнуть які-небудь побічні реакції. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо ущільнювач під кришкою зламаний або відсутній.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари