Всі категорії
Додати товар

Рantogar пантогар вітаміни для волосся оригінал єгипет пантовигар

850 грн
Опис

Склад:
Кожна капсула містить:

тіаміну мононітрат (віт.B1) 60 мг

кальцію пантотенат (віт.B5) 60 мг

цистин 20 мг

пара-амінобензойна кислота 20 мг

кератин 20 мг

дріжджі медичні 100 мг

Допоміжні компоненти:

целюлоза мікрокристалічна, тальк, магнію стеарат, повідон, кремнію діоксид колоїдний.

Склад оболонки капсули: желатин, вода очищена, титану діоксид, барвник заліза оксид жовтий, індигокармін.

Властивості:
Пантогар - полівітамінний препарат, що містить необхідні для волосся і нігтів елементи - Д-пантотенат кальцію, L-цистин і амінокислоти, кератин. Властивості препарату зумовлені властивостями компонентів, що входять до його складу.

Пантогар належить до біологічно активних добавок (БАД), які призначені для заповнення в організмі дефіциту мікроелементів і вітамінів. Містить компоненти, необхідні для живлення нігтів і волосся - кератин, Д-пантотенат кальцію, L-цистин і амінокислоти. Препарат допомагає зупинити випадіння волосся, підвищує густоту пасом і повертає їм здоровий блиск. Пантогар підвищує стійкість нігтьових пластин до зовнішніх впливів, через деякий час після початку прийому препарату зникають крихкість, ламкість і розшарування.

Механізм роботи "Пантогар" заснований на впливі на стан волосся і нігтів зсередини, шляхом насичення клітин поживними речовинами. Для росту здорового волосся необхідне оздоровлення коренів, у цьому разі клітини починають активно розмножуватися й утворюють матрикс. Постачання клітин поживними речовинами здійснюється з током крові, що й дає змогу впливати на ріст волосся, діючи зсередини. Такий підхід до лікування волосся часто дає змогу повністю усунути проблему. Пантогар сприяє активному насиченню клітин компонентами, здатними стимулювати ріст волосся і покращувати його структуру.

Показання:
✔ дифузне випадіння волосся негормональної етіології;
✔ дегенеративні зміни структури волосся (внаслідок хімічного впливу, пошкодження волосся сонячним і ультрафіолетовим випромінюванням);
✔порушення структури нігтів.

Спосіб застосування та дози:
Дорослим препарат призначають по 1 капсулі 3 рази/добу. Препарат рекомендується приймати одночасно з прийомом їжі, капсулу слід ковтати цілою, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю рідини.

Тривалість курсу лікування становить 3-6 міс. За необхідності можливе збільшення тривалості курсу лікування або його повторення.

Протипоказання:
✔ I та II триместр вагітності;
✔ період лактації (грудного вигодовування);
✔ дитячий вік;
✔ підвищена чутливість до компонентів препарату.

Запобіжні заходи:
Інфекційні захворювання нігтів та андрогенне облисіння не є показаннями до застосування препарату. При цих патологіях препарат може бути використаний у складі комбінованої терапії.

Слід пояснити пацієнту, що формування волосся є тривалим процесом, і тому препарат необхідно приймати в зазначених дозах регулярно протягом 3-6 міс.

Пацієнт має бути поінформований, що якщо захворювання волосся або нігтів набувають несприятливого, сильно прогресуючого перебігу, необхідно знову звернутися до лікаря, оскільки ці симптоми можуть бути симптомами системних захворювань.

Якщо пацієнт приймає сульфаніламідні препарати, перед початком прийому Пантогар йому слід проконсультуватися з лікарем.

Побічні ефекти:
Алергічні реакції: шкірний свербіж, кропив'янка.

З боку серцево-судинної системи: прискорення пульсу.

З боку травної системи: нудота, блювання, метеоризм, біль у ділянці живота.

Інші: підвищене потовиділення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?