Всі категорії
Додати товар

Вітамін е, 180 мг , 110 капсул 21st century now omega омега вітамін c магній білоба...

299 грн
Опис

Вітамін Е є потужним антиоксидантом. Він діє як перша лінія захисту від перекисного окиснення ліпідів, захищаючи клітинні мембрани від атаки вільних радикалів. Антиоксидантні властивості вітаміну Е розглядаються вченими як один із засобів профілактики онкологічних захворювань.

Вітамін Е дозволяє поліпшити живлення шкіри та волосся, знизити їх сухість, зміцнити нігті. Оскільки вітамін Е допомагає захистити організм від окисного стресу, він допоможе захистити шкіру від факторів навколишнього середовища. Він захищає клітини шкіри, стимулює утворення білків, відповідальних за регенерацію шкіри, отже – протистоїть передчасному старінню. Крім того, правильна та своєчасна регенерація шкірних тканин допомагає швидкому загоєнню подразнень та мікроушкоджень.

Здоров'я очей. Окисний стрес відіграє роль у захворюваннях очей, таких як катаракта. Катаракта - одна з найпоширеніших причин значної втрати зору у людей похилого віку. В основному вони виникають через накопичення білків, пошкоджених вільними радикалами.

Вітамін Е також регулює енергетичний обмін у м'язах, допомагаючи накопичувати енергетичний резерв – глікоген. Покращує роботу нервової системи та зміцнює імунітет. А ще сприяє засвоєнню корисних речовин, включаючи вітамін D, та захищає вітамін А від руйнування в організмі. Саме тому вітаміни А та Е називають партнерами.

Крім того, цей вітамін життєво потрібний для нормальної роботи репродуктивної системи. Вітамін Е сприяє поліпшенню вироблення сперматозоїдів у чоловіків, а у жінок бере участь у регуляції менструального циклу та пом'якшує неприємні симптоми при клімаксі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари