Всі категорії
Додати товар

Омега форте риб'ячий жир + масло кріля 90 капсул, vivasan вівасан

2100 грн
Опис

Капсули Вівасан Омега 3 форте Рибний жир + Масло кріля — високоефективна біологічна добавка до їжі (БАД). Комбінація риб'ячого жиру з маслом кріля підвищує вміст омега-3 жирних кислот в капсулі. В результаті одна капсула забезпечує добову потребу організму (263 мг) в Омега-3 жирних кислотах (EPA ейкозапентаєнова кислота + DHA докозагексаєнова кислота).

Корисна інформація про інгредієнти: Ненасичені жирні кислоти — омега-3 — покращують ліпідний обмін і обмін речовин в цілому. Запобігають підвищення артеріального тиску і розвиток атеросклеротичних змін. Сприяють нормальному функціонуванню серцево-судинної системи, регулюють рівень холестерину. Покращують пам'ять і концентрацію, позитивно впливають на імунну систему і щитовидну залозу. Допомагають у разі сухості і проблем з шкірою, зниження щільності кісток і запобігання вікових змін.

Вся справа в цінній олії криля!
Морський криль - це загальна, збірна назва представників ракоподібних, що зовні нагадують креветок.
Що важливо? Продукт дуже високої якості, з правильним балансом Омег, мінімальною обробкою, багатий на астаксантин (500 mcg) і вітамін D3 (1,000 IU).
Омега-3 кислоти КРІЛЯ ПІДХОДЯТЬ тим, хто має проблеми з жовчним міхуром або він відсутній.

Більше того, олія криля може допомогти засвоїтися і рибному жиру – якщо приймати їх одночасно.
Комбінація рибного жиру з олією криля підвищує вміст омега-3 жирних кислот у капсулі.

Більшість людей, на жаль, не знають, що поліненасичені жирні кислоти ОМЕГА-3 не виробляються в організмі, і їх також необхідно споживати ззовні, як і вітаміни.

Онкологи відзначають, що жирні кислоти ОМЕГА-3 уповільнюють розвиток пухлин і є додатковим та ефективним засобом їх профілактики, у тому числі раку молочної залози. Хороші результати спостерігаються при застосуванні ОМЕГА-3 при будь-яких захворюваннях шкіри. Вони зменшують прояв алергії у дітей, прискорюють загоєння ран та рубців.

ОМЕГА-3 жирні кислоти дають прекрасні результати при лікуванні виразки шлунка та 12 палої кишки. Застосування ОМЕГА-3 жирних кислот протягом декількох днів призводить до зникнення болю та загоєння виразки.

ОМЕГА-3 жирні кислоти благотворно впливають на жировий обмін, допомагають при артритах, мігрені, покращують пам'ять, нормалізують обмінні процеси у сітківці ока.

Дорослим та дітям старше 12 років приймати одну капсулу вранці один раз на день. Харчова добавка (БАД) не є ліками. Перед застосуванням проконсультуйтеся з фахівцем.

Склад: риб'ячий жир, олія криля, желатин, гліцерол, сорбітол, вода.
Харчова цінність на 1 капсулу: білки – 95,4 мг, вуглеводи – 44,8 мг, жири – 400,1 мг, Омега-3 жирні кислоти – 297 мг, EPA – 182,9 мг, DHA – 80,3 мг.
Калорійність на 1 капсулу: 4 ккал.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари