Всі категорії
Додати товар

Вітамін д, цинк, селен

189 грн
Опис

Ваша імунна система — це перша лінія захисту від незліченних інфекцій, яка оберігає організм при перших ознаках проблеми. Добавка Immune 4 California Gold Nutrition допомагає захистити здоров’я, забезпечуючи додаткову імунну підтримку, коли вона потрібна найбільше.
Вітаміни та мікроелементи для підтримки імунітету
Наша добавка Immune 4 містить поєднання чотирьох клінічно досліджених вітамінів і мікроелементів, які сприяють здоров’ю імунної системи, кожна капсула містить ефективну дозу вітамінів C та D, цинку й селену.
Вітамін C — антиоксидант, який посилює функції лейкоцитів і вироблення організмом речовин, що зміцнюють імунітет і, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями.
Вітамін D відіграє важливу роль у регуляції та підтримці імунної системи, а також у її реакції на сезонні стресові фактори.
Цинк — це важливий для здоров’я імунної системи мікроелемент, оскільки він необхідний як для розвитку, так і для активації лейкоцитів. Ці клітини допомагають організму боротися з невідомими мікроорганізмами, які потрапляють у нього.
Селен відіграє важливу роль у зміцненні здорової імунної системи, особливо в роботі вилочкової залози, що контролює роботу імунної системи.
Добавка Immune 4 California Gold Nutrition містить якісну суміш вітамінів і мікроелементів у вегетаріанських капсулах. Продукт підходить для вегетаріанців, не містить глютену, ГМО та сої.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
a_n_i_q
a_n_i_q
Київ
52% виконаних замовлень
Була

Схожі товари