Всі категорії
Додати товар

Підтримка суглобів, 90 капсул,now foods,

625 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Опис
Підтримує здоров’я суглобів
Містить глюкозамін, Boswellin® і морський огірок
Без ГМО
Дієтична добавка
Підтримка загального стану здоров’я
Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Joint Support™ поєднує поживні речовини та інші інгредієнти, які підтримують утворення та функціонування здорових тканин суглобів. Joint Support™ містить вітамін C, марганець і мідь, які є надзвичайно важливими для утворення та підтримки здорових структур суглобів. Крім того, добавка містить цинк, вітаміни групи B та Boswellin®, який підтримує нормальну реакцію організму на щоденне навантаження на суглоби. Глюкозамін входить до складу як основний структурний компонент, який природним чином міститься в кістках і суглобах.

Рекомендації із застосування
Приймати по 2 капсули на день під час їди.
Інші інгредієнти
Желатин (капсула) і стеарат магнію (рослинне джерело).

Містить молюсків (краби, креветки, омари, раки), рибу (морський огірок), сою.

Для виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, молоко, риба та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження
Особам з алергією на молюсків не можна вживати цей продукт. Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань (особливо глаукоми) або під час прийому препаратів слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.

Колір продукту може змінюватися природним чином.

Застереження
iHerb прагне забезпечити точність зображень товарів та інформації про них, але для деяких змін, внесених виробником в упаковку та/або інгредієнти, може очікуватись оновлення на нашому сайті. Хоча іноді товари можуть надходити з альтернативною упаковкою, свіжість завжди гарантована. Рекомендуємо перед використанням ознайомитися з інформацією на етикетках, попередженнями та вказівками до всіх товарів, а не покладатися виключно на інформацію, надану iHerb.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари