Всі категорії
Додати товар

Organika колаген плюс бісгліцинат магнію й теанін — 250 грамів

960 грн
Опис

Термін придатності 2026
Виробництво Канада
Паковання 250 грамів

Колаген трав'яного відкорму з бісгліцинатом магнію й теаніном

29-денна поставка
Харчова добавка
Гідролізований колаген (пептиди) З L-теаніном і бісгліцинатом магнію
8 г гідролізованого колагену на порцію
7 г білка на порцію
Сприяє розслабленню
Сприяє росту здорового волосся, шкіри та нігтів
Трав'яний корм
Кето дружній
Igen — Перевірено на брак ГМО
Без сої
Без молочних продуктів
Без додавання цукру
Без антибіотиків
Практика GMP
Перевірено третьою стороною
Не містить глютену
Немає BPA

Enhanced Collagen Relax — це єдина у своєму роді суміш, що поєднує в собі бисгліцинат магнію і L-теанін із багатим амінокислотами колагеном, що приносить користь не тільки вашим зовнішнім виглядом (волосам, шкірі, нігтям), але й вашому травленню, імунітету та загальний стан здоров'я.

Бігліцинат магнію являє собою форму мінералу магнію, який пов'язаний з амінокислотою гліцином для вищої біодоступності. Було доведено, що він має широкий спектр переваг, включно з заспокійливою дією на мозок, найкращий сон, підтримку здоров'я кісток і контроль рівня цукру в крові, серед іншого.

L-теанін — це амінокислота, яка природно міститься в чайній рослині. Під час приймання в достатній кількості він сприяє розслабленню та зниженню стресу. Дослідження показують, що L-теанін чинить заспокійливу дію на мозок, не викликаючи сонливості. Це може допомогти поліпшити розумову концентрацію, роботу мозку, навчання та концентрацію.

Колаген — це найпоширеніша форма білка у вашому організмі, і він діє як «клей», який скріплює його. З віком утворення колагену природним способом знижується, що призводить до втрати еластичності, сили та тонусу всього тіла.

Enhanced Collagen Vitality від Organika допомагає впоратися з низьким рівнем колагену, надаючи вам пептиди, будівельні блоки колагену, що сприяють багатьом аспектам вашого загального стану здоров'я:

ВХРАЖУВАТИ ЗА ШКІРИ: Колаген підвищує еластичність і вологість шкіри, а також допомагає зменшити пошкодження ультрафіолетом і ознаки фотостаріння.

ЗРОРОВ'Є СУСТАВІВ І КОСТІВ: допомагає підтримувати здоровий хрящ у суглобах, покращуючи функцію та зменшуючи симптоми болю в суглобах

ЗРОВИНІ КИШЕЧНИКА: забезпечує вас амінокислотою глютаміном, яка необхідна для підтримки симптомів підвищеної кишкової проникності

Розслабтеся, поки ви світитеся! Підтримуйте ріст і відновлення сухої м'язової маси та суглобів, зміцнюючи волосся, шкіру та нігті. Крім того, приготуйтеся до спокою з двома чудовими поживними речовинами, що підтримують розслаблення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари