Всі категорії
Додати товар

Ginza tomato морський колаген у желе з перлинною пудрою shark fin collagen pearl powder.

5480 грн
Опис

Під замовлення 🛑🛑🛑
Час очікування від 14 до 27 днів.

GINZA TOMATO Колагенове желе з перловою пудрою Shark Fin Collagen Pearl Powder Plus 30 шт. на 30 днів

Shark Fin Collagen Pearl Powder Plus — унікальна харчова добавка для підтримки краси та здоров'я! У своєму складі вона об'єднала такі важливі компоненти, як колаген, хондроїтин і гіалуронова кислота, отримані з плавників блакитної акули. Засвоюваність цього препарату в 43 рази вища, порівнюючи з аналогами!

Він інтенсивно бореться з появою зморщок, відновлює пружність і тонус шкіри. Покращує колір обличчя, стан волосся й нігтів. Крім того, акулячий колаген покращує стан суглобів, зменшує прояв симптомів у разі запальних процесів, відновлює хрящову тканину.

Колаген відповідає за пружність тканин, гіалуронова кислота — за зволоженість і регенерацію шкірних покривів.

Хондроїтин — головний компонент позаклітинної матриці, що з'єднує разом протеїнові молекули та відіграє найважливішу роль у підтриманні структурності тканини, необхідний для синтезу колагену в шкірі. Комплексне вживання колагену, хондроїтину та гіалуронової кислоти забезпечує їх прискорене ефективне засвоєння.
До складу також входить порошок японських перлів Akoya, що більш ніж на 95% складається з мінералів, зокрема кальцію й конхіоліну — протеїну, що є джерелом найважливіших амінокислот, зокрема незамінних.

Вітамін C у складі добавки підтримує засвоєння й синтез колагену.

Для виробництва Shark Fin Collagen Pearl Powder Plus акулячі плавники спочатку висушуються на сонці, сортуються, ретельно очищаються, потім з них вручну видаляють шкуру, м'ясо та кістки та знову висушують. Після цього плавники проходять термічну обробку для витягання екстракту.

У готовий екстракт додають яблучного пюре, унаслідок чого виходить смачний продукт, приємний для щоденного вживання. Добавка не містить штучних підсолоджувачів і консервантів. Для виробництва 1 паковання добавки використовують 45 акулячих плавників.

1 саше містить 3000 мг колагену (еквівалентно 11⁄2 плавникам).

саше містить 3000 мг колагену (еквівалентно 11⁄2 плавникам).

Спосіб застосування: приймайте 1 саше щодня. Охолодження в холодильнику покращує смакові якості продукту.

Склад: екстракт плавників акули, яблучне пюре, кукурудзяний сироп із високим вмістом фруктози, яблучний сік, желатин, яблучні поліфеноли, перловий порошок, вітамін С.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів. Натуральний морський колаген має високу активність і в некотривх рідкісних випадках може викликати алергічну реакцію. У разі виникнення нездужань або алергії — припинити вживання препарату та проконсультуватися з лікарем.

Паковання: 30 саше

Курс приймання: розрахований на 30 днів

Тип продукції: желе

Виробник: GINZA TOMATO,

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари