Всі категорії
Додати товар

Підтримка імунної системи, immune 4, california gold nutrition, 60 капсул

338 грн
Опис

Підтримка імунної системи, Immune 4, California Gold Nutrition - це харчова добавка, що містить чотири основні компоненти для захисту вашого здоров'я, підтримки та зміцнення імунітету, особливо коли він вразливий. Вітамін С має важливе значення для життєдіяльності організму та зміцнення імунної системи, боротьби з вірусами та бактеріями. Він важливий для зростання та відновлення тканин всього організму, а також вітамін С сприяє антиоксидантній підтримці для захисту клітин від пошкодження вільними радикалами, посилення функцій білих кров'яних тілець.

Вітамін D3 є потужною підтримкою імунітету, захисту від респіраторних інфекцій, підтримки загального здоров'я та довголіття. Він необхідний для покращення засвоєння кальцію з їжі, підтримки міцних кісток та зубів, здоров'я нервів та м'язів. Селен – відіграє важливу роль у зміцненні імунного здоров'я, функції вилочкової залози.

Цинк - це мінеральний компонент, який міститься практично в кожній клітині тіла і виконує важливі функції в організмі людини. Цинк потрібен для безперебійної роботи імунної системи, він перешкоджає інфекційним захворюванням та бореться з раком. також цинк сприяє підтримці здоров'я шкіри та репродуктивного здоров'я.

Рекомендації щодо застосування:
Приймати по 1 капсулі один або двічі на день під час їжі. Найкраще приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти: 
Модифікована целюлоза (вегетаріанські капсули), карбонат кальцію, гуміарабік, олія та екстракт рису.

Не містить:
ГМО, глютена, сої, молока, яєць, риби, ракоподібних, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці.

Попередження:
Зберігайте в недоступному для дітей місці. Вагітним або жінкам, що годують, хронічним хворим, літнім людям, особам віком до 18 років, тим, хто приймає рецептурні ліки (наприклад, розріджувачі крові), а також тим, у кого діагностовано захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим. особою. кваліфікований медичний працівник перед прийомом харчових добавок. Не використовуйте, якщо пломба відсутня або зламана. Найкраще зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 ° C до 25 ° C. Неправильні умови зберігання, такі як тривалий вплив прямих сонячних променів, висока температура та вологість, можуть з часом призвести до погіршення якості продукту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари