Всі категорії
Додати товар

Засіб для зміцнення імунітету immune 4 від california gold nutrition, 60 капсул

300 грн
Опис

Ваша імунна система є першою лінією захисту від незліченних інфекцій, забезпечуючи захист організму при перших ознаках проблеми .
California Gold Nutrition Immune 4 може допомогти вам захистити ваше здоров’я, надаючи додаткову підтримку імунітету, коли вам це найбільше потрібно.

Вітаміни та мінерали для підтримки імунітету.
Добавка Immune 4 складається з комбінації 4 клінічно вивчених вітамінів і мінералів, які сприяють зміцненню імунної системи. Кожна капсула містить потужну дозу вітамінів C і D, цинку та селену (повний склад та дозування дивитися на останньому фото).

-Вітамін С є антиоксидантом, який покращує функції білих кров’яних тілець і власне вироблення організмом сполук, що зміцнюють імунітет, і відомо, що вони допомагають добре боротися з вірусами та бактеріями.

-Вітамін D відіграє важливу роль у регулюванні та підтримці імунної системи, а також у тому, як вона реагує на сезонні стреси.

-Цинк є важливим мікроелементом для здорової імунної функції, оскільки він необхідний як для розвитку, так і для активації білих кров’яних тілець. Ці клітини допомагають організму боротися з патогенами, які потрапляють в наш організм.

-Селен відіграє важливу роль у зміцненні здорової імунної системи, особливо в роботі вилочкової залози.

California Gold Nutrition Immune 4 містить якісну суміш вітамінів і мінералів у вегетаріанських капсулах. Він підходить для вегетаріанців і розроблений без глютену, ГМО або сої.

Рекомендації до застосування:
Приймайте по 1 капсулі один або два рази в день під час їжі або згідно з рекомендацією лікаря.

В упаковці 60 пігулок.
Термін придатності 08/25.
Made in USA.

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
Також дивіться інші біологічні добавки у моєму профілі 🛍️

💼 Ознайомитися з інформацією як я працюю, можна у розділі «Про мене».
Гарних та вдалих покупок! 🎁

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари