Всі категорії
Додати товар

Японський колаген з вітамінами групи в dhc collagen на 60 дн

720 грн
Опис

Об"єм 360 таблеток на 60 днів Країна виробник Японія

Термін придатності до 12.2025

Добавки з колагеном дуже популярні в Японії і японські вчені вважають, що і в 50 років ваша шкіра повинна і може залишатися пружною, як і в 25 років, якщо вчасно заповнювати вітаміни, що бракують організму. Тому для підтримки краси та молодості Вашої шкіри зсередини компанія DHC розробила високоефективну біодобавку The Collagen.

DHC Колаген - це високоякісний японський препарат на основі низькомолекулярного морського колагену, який швидко та легко засвоюється організмом. Регулярне вживання колагену уповільнить процеси старіння, запобігає болю в суглобах, зміцнить кістки та підвищить еластичність кровоносних судин. Також до складу входять вітаміни В1 та В2 – незамінні вітаміни для краси та здоров'я шкіри. Додавання DHC Колаген у ваш щоденний раціон, дозволить Вам виглядати молодшою ​​та відчувати себе здоровішими!

Вже за кілька тижнів після початку прийому помітні такі результати:
неглибокі зморшки розгладжуються, інші стають менш помітними;
підвищується пружність шкіри, в'ялість зникає;
з'являється сяйво і свіжість обличчя і тіла, шкіра стає бархатистою і доглянутою;
носогубні складки зменшуються, надаючи особі молодості та краси;
покращується міцність кісток та еластичність хрящів та тканин.

Містить:
Низькомолекулярний Колаген (морський). Колаген вважається однією з найцінніших речовин, від яких залежить молодість нашої шкіри (пружність, шовковистість, еластичність, здоровий сяючий колір обличчя). Колаген також відповідає за безперебійну роботу нашої опорно-рухової системи в організмі. Він є основним компонентом сполучної тканини сухожиль, зв'язок, хрящів, кісток, шкіри, нігтів, волосся.
Молодий організм сам здатний виробляти колаген у необхідній кількості, але з віком наш організм все менше виробляє колаген. Для отримання ефективного результату колаген має бути низькомолекулярним. Він за своєю структурою максимально наближений до колагенових волокон шкіри, тому легко засвоюється організмом, а процес відновлення клітин триває інтенсивніше.
Вітамін В1 (тіамін). Відповідає за метаболізм (обмін) вуглеводів, жирів та білків в організмі. Блокує процеси старіння у клітинах.
Вітамін В2 (рибофлабін). «Вітамін краси», саме так називають В2 косметологи – важливий для здоров'я шкіри, слизових оболонок, нігтів та волосся. Ще вітамін В2 впливає на зростання та розвиток організму, роботу репродуктивних органів, стравохід та щитовидку. Він робить наше волосся блискучим, нігті - міцним, а шкіру - гладкою. Бореться з вуграми, екземою та псоріазом. Допомагає загоєнню ран та розгладжуванню рубців.

Спосіб застосування: 6 таблеток на день після їжі. Не розжовувати, запити водою.

Добова порція 6 таблеток (2100 мг) містить: колагенові пептиди 2050 мг, вітамін В1 14 мг, вітамін В2 2 мг, натрій 0.99 мг.

Протипокази: алергія на компоненти засобу. Вагітним, годуючим грудьми та особам, які страждають на захворювання серця та судинної системи перед початком використання добавки необхідно отримати консультацію лікаря. Не перевищуйте щоденне дозування. Якщо ви відчуваєте дискомфорт під час прийому добавки, припиніть прийом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари