Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

California gold nutrition 206 г collagenup морського колагену з гіалуроновою кислотою...

687 грн
Опис

відправка УП/НП по передплаті 100грн або повна оплата
міст експресс 100%

CollagenUP, 206 г (7,26 унції), от California Gold Nutrition
Пептиди морського колагену, гіалуронова кислота та вітамін C

Містить гідролізований риб'ячий (не бичий) колаген без смакових добавок
Містить гіалуронову кислоту та вітамін С неживотного походження
Підтримка здоров'я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток
Гідролізований ферментативним способом колаген, розщеплений на біодоступні пептиди
Не містить глютену, ГМО та сої
Колаген, гіалуронова кислота та вітамін C сприяють здоров'ю та нормальному функціонуванню опорно-рухового апарату. CollagenUP от California Gold Nutrition містить усі три інгредієнти для підтримки здоров'я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*. Порошок із нейтральним смаком можна швидко змішувати з улюбленим напоєм, що робить його зручним способом додати колаген до свого раціону.
Типи колагену
Колаген — основний структурний білок, який міститься в тканинах і органах тіла та забезпечує ключові процеси життєдіяльності всередині та зовні організму. Є безліч типів колагену, які розрізняються за молекулярною структурою та способом використання в організмі. Наш порошок CollagenUP містить колаген типу I і III, які є двома з п'яти основних типів колагену.
Тип I. Цей тип колагену становить від 80 до 90% усього колагену в організмі. Колаген типу I має щільну структуру та зміцнює шкіру, кістки, сухожилля та зв'язки.
Тип II. Цей тип колагену, що міститься в еластичних хрящах, як-от хрящі колін і плечей, забезпечує підтримку суглобів.
Тип III. Цей тип колагену зазвичай є в організмі разом із типом I і міститься в м'язах, артеріях та органах.
Тип IVколаген типу IV міститься в шарах шкіри та допомагає підтримувати різні функції шкіри.
Тип V. Цей тип колагену міститься в рогівці очей, кістках, деяких шарах шкіри, волоссі та тканинах плаценти.
Гіалуронова кислота та вітамін З у складі
Наша вдосконалена формула також містить два додаткові інгредієнти для вироблення енергії — гіалуронову кислоту та вітамін C. Гіалуронова кислота — компонент сполучної тканини, що забезпечує рідку матрицю для змащування суглобів, зволоження та відновлення шкіри*. Вітамін C відіграє важливу роль у виробленні колагену та сприяє антиоксидантному захисту*. Дослідження показують, що регулярне споживання цих поживних речовин забезпечує постачання організму основними будівельними матеріалами, які сприяють підтримці здоров'я суглобів, кісток, шкіри, волосся й нігтів*.
CollagenUP от California Gold Nutrition містить пептиди морського колагену (не побутового походження), а також гіалуронову кислоту та вітамін C. Проникле спеціальне оброблення риб'ячий колаген піддається ферментативному гідролізу (розщепленню) до пептидів амінокислот із низькою молекулярною вагою, щоб забезпечити оптимальну засвоюваність і біодоступність*.
Типовий амінокислотний склад (мг) однієї порції^
Аланін457Гідроксилизин57Фенілаланін*102Аргінін475Гідроксипролін447Пролін531Аспарагінова кислота277Ізолейцин*57Серин225Глутамінова кислота543Лейцин*126Треонин*159Гліцин1071Лизин*189Тирозин19Гістидин*76Метионин*75Валін*101^ Може трохи відрізнятися в різних партіях
* Незамінні амінокислоти
Харчова цінністьРозмір порції: 1 мірна ложка (5 г♦)Порцій в упаковці: прибл. 93
Кількість на 1 порції% від добової нормиКалорії20
Білки4 г< 1%**Вітамін C (у формі аскорбата кальцію)90 мг100%Натрій20 мг1%Пептиди гідролізованого морського колагену5 г†Гіалуронова кислота (у формі гіалуронату натрію)60 мг†** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
† Добова норма не визначена.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize