Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 60 вегетаріанських капсул

350 грн
Опис

California Gold Nutrition Immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 60 вегетаріанських капсул
термін 12.2024

Опис

Immune 4 від California Gold Nutrition
Суміш вітамінів і мікроелементів, що містить вітаміни C та D, цинк і селен
Підтримка імунної системи*
Підходить для вегетаріанців
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Ваша імунна система — це перша лінія захисту від незліченних інфекцій, яка оберігає організм при перших ознаках проблеми. Добавка Immune 4 від California Gold Nutrition допомагає захистити здоров’я, забезпечуючи додаткову імунну підтримку, коли вона потрібна найбільше*.

Вітаміни та мікроелементи для підтримки імунітету
Наша добавка Immune 4 містить поєднання чотирьох клінічно досліджених вітамінів і мікроелементів, які сприяють здоров’ю імунної системи*. Кожна капсула містить ефективну дозу вітамінів C та D, цинку й селену.

Вітамін C — антиоксидант, який посилює функції лейкоцитів і вироблення організмом речовин, що зміцнюють імунітет і, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями*.

Вітамін D відіграє важливу роль у регуляції та підтримці імунної системи, а також у її реакції на сезонні стресові фактори*.

Цинк — це важливий для здоров’я імунної системи мікроелемент, оскільки він необхідний як для розвитку, так і для активації лейкоцитів*. Ці клітини допомагають організму боротися з невідомими мікроорганізмами, які потрапляють у нього*.

Селен відіграє важливу роль у зміцненні імунітету, особливо в роботі вилочкової залози, що контролює роботу імунної системи*.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари