Всі категорії
Додати товар

Мультивітаміни для дітей - 60 шт - california gold

310 грн
Опис

Термін: 05-2025

Опис

Жувальні мультивітаміни для дітей California Gold Nutrition
Суміш основних вітамінів і мікроелементів
Натуральні ароматизатори «Полуниця», «Апельсин» і «Вишня»
Підтримує здоровий спосіб життя*
Розроблено для дітей старше 4 років
Підходить для вегетаріанців
Не містить желатину, глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Переконати дітей їсти здорову їжу може бути непросто, оскільки, як відомо, діти вибагливі в їжі. Жувальні мультивітаміни для дітей від California Gold Nutrition пропонують дітям веселий спосіб отримати вітаміни й мікроелементи, яких їм бракує в раціоні, і допомагає підтримувати здоровий спосіб життя*.

Додайте жувальні вітаміни в раціон вашої дитини
Наші жувальні вітаміни розроблено, щоб допомогти дітям отримувати велику кількість незамінних вітамінів і мікроелементів, необхідних для здорового росту та розвитку. Кожна порція наших жувальних мармеладок містить важливі поживні речовини, які можуть допомогти підтримувати загальний стан здоров’я, як-от вітаміни A, B6, C, D та E, а також мікроелементи, як-от йод і цинк. Додавши ці жувальні вітаміни в раціон вашої дитини, ви можете допомогти їй вести здоровіший спосіб життя в дорослому віці*.

Жувальні мультивітаміни для дітей California Gold Nutrition не містять желатину та глютену. Цей комплекс має приємний смак і з легкістю покриє щоденні базові потреби дитячого організму в поживних речовинах. Вашим дітям сподобається ця смачна щоденна добавка!

Рекомендації із застосування

Дітям віком від 4 років приймати щодня по 2 жувальні таблетки з їжею або на голодний шлунок або за вказівкою вашого кваліфікованого медичного працівника. Будь ласка, переконайтеся, що ваша дитина прожовує жувальну таблетку ретельно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари