Всі категорії
Додати товар

Epicor сухий дріжджовий ферментат / 500 мг - 30 капсул

390 грн
Опис

Термін : 2025 - 04

Опис

EpiCor®️ від California Gold Nutrition
Сухий дріжджовий ферментат (Saccharomyces cerevisiae)
Підтримує імунну систему*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Ваша імунна система допомагає захистити вас від різних захворювань, виступаючи як головна лінія оборони організму. EpiCor®️ від California Gold Nutrition може сприяти розвитку цих захисних механізмів, підтримуючи здоров’я імунної системи*.

EpiCor®️ та здоров’я імунної системи
EpiCor® — це висушений дріжджовий ферментат, що сприяє підтримці імунної системи*. Він містить низку сполук і корисних метаболітів, як-от бета-глюкан (тип розчинних харчових волокон), амінокислоти, вітаміни й поліфеноли. Дослідження показали, що EpiCor®️ постійно підтримує здоров’я дихальних шляхів і носових пазух, а також травної системи*.

EpiCor®️ від California Gold Nutrition виробляється шляхом ферментації пекарських дріжджів (Saccharomyces cerevisiae), харчових дріжджів, які не містять патогенів і зазвичай використовуються для випічки та пивоваріння. За умови приймання згідно з рекомендаціями препарату вистачає на 1 місяць споживання.

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 капсулі на день під час їди. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари