Всі категорії
Додати товар

Залізо - 36mg - 90 капсул - california gold

300 грн
Опис

Термін: 07-2025

Опис

Залізо Ferrochel® California Gold Nutrition®
Хелат бісгліцинату заліза Ferrochel®
Форма заліза, визнана нешкідливою для шлунку*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Залізо — це важливий мікроелемент, який допомагає організму виконувати багато процесів, особливо пов’язаних із кров’ю та серцево-судинною системою*. Залізо Ferrochel® від California Gold Nutrition може допомогти вам отримати достатню кількість заліза для підтримки цих процесів завдяки особливій формі заліза, яка визнана нешкідливою для шлунку*.

Корисні властивості добавок із залізом
Залізо Ferrochel® м’яко діє на шлунок. Клінічно доведено, що ця добавка допомагає відновити рівень заліза в осіб з анемією*. Якщо у вас дефіцит заліза, щоденний прийом добавок із залізом може допомогти підтримувати його вміст на належному рівні. Залізо відіграє важливу роль у багатьох життєво важливих функціях, оскільки воно є важливим елементом для вироблення крові*. Крім того, воно незамінне для нормального функціонування гемоглобіну — білка, необхідного для транспортування кисню з легенів через кровотік до тканин організму*.

Залізо Ferrochel® від California Gold Nutrition містить хелат бісгліцинату заліза Ferrochel® — м’яку форму заліза, що не викликає запорів*. Добавка підходить для вегетаріанців і веганів, не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день окремо від їжі. Бажано приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари