Всі категорії
Додати товар

Дієтична добавка омега 3 omega 3 з рибʼячим жиром naturalnest, 60 желатинових капсул

950 грн
Опис

ПІДТРИМАЙ СВІЙ ІМУНІТЕТ З
Омега 3 жирні кислоти EPA (380 мг) та DHA (260 мг), що входять до складу кожної капсули дієтичної добавки NATURALNEST, отримані з жирів організму дрібних риб, які мешкають в холодних морях, і не містять важких металів.
✅Омега 3 жирні кислоти у природній тригліцеридній формі підтримують нормальне функціонування шкіри, гнучкість суглобів, роботу серця та серцево-судинної системи, функції мозку, неврологічне й метаболічне здоров'я, оптимізують роботу імунітету.
✅Регулярний прийом добавки NATURALNEST забезпечує здоровий стан шкіри та суглобів, підтримує гостроту зору.
✅Вживання Oмега 3 майбутньою мамою сприяє нормальному розвитку очей й мозку як у плода під час вагітності, так і згодом у немовляти на грудному вигодовуванні.
👌Риб'ячий жир від NATURALNEST виробляється відповідно до стандартів GMP (Good Manufacturing Practice), що гарантує безпеку та якість продукції на всіх етапах виробництва.
☝️Більш того, він має сертифікат із максимальною оцінкою (5 зірок) від незалежної міжнародної організації IFOS, який гарантує 100%-ну чистоту сировини у кожній виробничій серії.
✅Висока якість риб'ячого жиру від NATURALNEST визнана Радою з відповідального харчування (CRN), Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) та Глобальною організацією з EPA і DHA Omega 3 (GOED).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари