Всі категорії
Додати товар

Вітамін b-12 1000 мкг jarrow formulas сублінгвальний метилкобаламін для мозку 100...

510 грн
Опис

Jarrow Formulas, Метил (метилкобаламін) B-12, зі смаком лимона, 1000 мкг - це:

Метилкобаламін — це покращена сублингвальная форма вітаміну B12, яка забезпечує його краще засвоєння організмом і використання в обмінних процесах по-максимуму
Підтримує роботу клітин мозку і нервової тканини
Біологічно активна добавка, не є лікарським препаратом і не потребує призначення лікаря
Підходить для вегетаріанців і веганів
Метилкобаламін (Метил B-12) всмоктується і затримується в організмі краще, ніж інші форми вітаміну B12 (наприклад, цианилкобаламин) за рахунок того, що він є коферментной і готової для нашого організму формою, а ціанокобаламін вимагає додаткових перетворень для переходу в коферментну форму.

Вітамін B-12 підтримує роботу нервової тканини і клітин мозку, а також сприяє поліпшенню якості сну. Кобаламін переробляє гомоцистеїн (окислювальний метаболіт) шляхом метилювання, назад у амінокислоти метіонін.

Додатковий прийом кобаламін (альтернативна назва вітаміну Б12) є відмінним засобом від анемій різного типу, оніміння кінцівок і проблем з пам'яттю.

Також він є просто життєво необхідною добавкою для вегетаріанців і веганів, які не мають можливості отримувати Б 12 з тваринної їжі, в якій він міститься. А також для людей, які займаються спортом або вимагають відновлення після операцій.

Розмір порції: 1 пастилка
Порцій в упаковці: 100

Склад 1 порції % від добової норми
Метилкобаламін (метил B12) 1000 мкг 41 670%
Рекомендації щодо Застосування: розсмоктувати або жувати по 1 пастилке в день або вживати згідно з рекомендаціями лікаря.

Краще всього класти таблетку Метилу від Jarrow Formulas під язик (сублінгвально) до повного розсмоктування - так вітамін B12 засвоїться найкращим чином.

Інші Інгредієнти: Ксилітол, діоксид кремнію, стеаринова кислота (рослинний джерело), стеарат магнію (рослинний джерело), натуральний ароматизатор «Лимон», целюлоза, лимонна кислота.

Не містить глютену, пшениці, сої, молочних продуктів, яєць, риби, ракоподібних, арахісу і деревних горіхів.

Примітка: колір продукту може змінюватися на різні відтінки рожевого природним чином, що не є причиною його повернення.

При наявності захворювань, при плануванні вагітності, під час вагітності, в період лактації, у віці до 18 років або під час прийому ліків перед початком застосування слід проконсультуватися з лікарем.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари