Всі категорії
Додати товар

Артишок 300 мг nature's way artichoke leaf extract з насінням розторопші для печінки...

430 грн
Опис

Nature's Way, Артишок для печінки, жовчного міхура, Artichoke Leaf Extract, 300 мг, 60 рослинних капсул — це американська добавка для здоров'я печінки та нормалізації процесу травлення загалом. Виробництво США.

Ця американська біодобавка підходить для вегетаріанців і не є лікарським засобом, а це означає, що вона не потребує призначення лікаря. Основні факти про добавку Artichoke Leaf Extract від бренда з США Nature's Way:

Підтримує травлення
Сертифікований справжній TRU-IDTM
Проект без ГМО підтверджений
Містить насіння розторопші
13-18% кавоілхінових кислот
У Nature's Way® ми віримо, що природа знає краще. Ось чому наша місія полягає в тому, щоб шукати найкращі трави, які земля може дати. Ми Їдемо на будь-який континент або в будь-яку країну, щоб з'ясувати, де найкраще ростуть трави, щоб ми могли принести вам найчистіші рослинні речовини. Це спосіб забезпечити безкомпромісну якість і спосіб допомогти вам жити здоровішим життям. Це не тільки наш шлях, це Шлях Природи. ™

Артишок 300 мг Artichoke Leaf Extract от Nature's Way сприяє розрідженню жовчі та її виведенню з жовчного міхура, у такий спосіб профілактикаючи розвиток жовчокам'яної хвороби. Також ця біодобавка нормалізує процес травлення загалом, покращуючи апетит і засвоєння поживних речовин із їжі.

Розмір порції: 2 капсули
Кількість порцій у пакованні: 30

Кількість на порцію % від добової норми
Усього вуглеводів <1 г <1% †
Artichoke Leaf Extract
стандартизований на 13-18% (78-108 мг) кавоілхінових кислот у перерахунку на хлорогенову кислоту 600 мг **
Семена расторопши 300 мг **
÷ Відсоткові добові значення (DV) ґрунтуються на дієті на 2000 калорій.
** Добова доза не визначена.
Рекомендації до застосування: Вживати по 2 капсули двічі на день, бажано з їжею.

Інші інгредієнти: Капсула рослинного походження (гіпромелоза), целюлоза, стеарат магнію, кремнезем.

Не містить глютену. Немає цукру, солі, дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої, молочних продуктів або штучних барвників, ароматизаторів або консервантів.

Попередження: Не використовуйте, якщо ви маєте конструкцію жовчних проток, або якщо у вас алергія на рослини родини складнобарвних (Compositae), включно з амброзією. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте камені в жовчному міхурі або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Зберігайте в недоступному для дітей місці. Безпека надрукована з друкованим внутрішнім ущільненням. Не використовуйте, якщо друк зламаний або немає.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари