Всі категорії
Додати товар

Вітаміни та мінерали now foods men's active sports multi - 90 софт гель

1010 грн
Опис

Повноцінний вітамінно-мінеральний комплекс.

Men's Extreme Sports Multi — збалансований комплекс, що складається не тільки зі звичних вітамінів і мінералів, але й має у своєму складі цілу низку компонентів, що підтримують чоловіче здоров'я. 
 У сучасному світі в перероблених харчових продуктах практично не залишилося мікронутрієнтів, які такі важливі для нашого організму й багато з нас не отримують рекомендовану денну порцію вітамінів, мінералів та інших поживних речовин.

Цей комплекс ефективно заповнює брак необхідних макро- та мікроелементів, яких бракує в нашому раціоні. Все, що є в складі, є там у підвищеній концентрації, позаяк уже згадувалося вище, комплекс розрахований на людей, які ведуть активний спосіб життя. 
Now foods Men's  Sports Multi — максимально збалансований  вітамінно-мінеральний комплекс для активних чоловіків, збагачений амінокислотами, трав'яними екстрактами,тригліцеридами та трибулусом  для задоволення потреб під час посилених навантажень.
 Now foods Men's Extreme Sports Multi  містить усі необхідні компоненти для чоловіків з урахуванням навантаження високої інтенсивності.

Основні інгредієнти:
Амінокислоти у вільній формі, які  життєво необхідні для відновлення м'язових тканин.
ZMA® в комплексе Men's Extreme Sports Multi Softgels  являє собою комбінацію цинку та магнію, призначену для відновлення вночі. Цинк відіграє центральну роль у регуляції клітинного росту та нормальному виробленні статевих гормонів, а також у підтримці здорової імунної системи. Магній необхідний для підтримання балансу електролітів, виробництва енергії та нормальної нервово-м'язової функції.
Tribulus terrestris - допомагає підтримувати здорове вироблення гормонів  на природному рівні в чоловіків. 
MCT (тригліцериди середнього ланцюжка з олії кокоса) нормалізують обмін жирів в організмі.
Panax Ginseng (женьшень) — відомий своїми адаптогенними та загальнотонізувальними властивостями, що підвищують розумову та фізичну працездатність, стимулюють статеву функцію. 
Мака використовується впродовж століть корінними перуанськцями для підтримки гормонального балансу та репродуктивного здоров'я в чоловіків і жінок.
Екстракт алое вера — покращує біологічну доступність інших поживних речовин. 
Антиоксиданти — нейтралізують вільні радикали.
9 основних мінералів  и  13 вітамінів.

Особливості продукту:
нормалізує роботу всіх систем в організмі
збільшує запас  енергії
стимулює вироблення тестостерону
потужна антиоксидантна дія
підвищує силу та витривалість
покращує розумову працездатність 
посилює лібідо

Рекомендації до вживання:
Приймайте 3 капсули на день під час приймання їжі, можна розподілити на 3 приймання.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари