Всі категорії
Додати товар

Вечірній коктейль herbalife для вашої стрункої фігури

650 грн
Опис

Консистенція вечірнього коктейлю – дрібнодисперсний порошок вершкового кольору з коричневими крупними вкрапленнями (крихта шоколадного печива), аромат ванільно-вершковий, приємний та апетитний.

У готовому вигляді Вечірній коктейль Гербалайф це рідкий солодкуватий молочний напій пс ванільно-вершковим смаком.
Консистенція приготовленого коктейлю - рідка з невеликою повітряною пінкою.

Приготовлений на воді коктейль має слабовиражений, рідкий смак, більш приємним на смак напій стає, якщо розводити його на молоці або молочній сироватці, але в такому випадку його калорійність підвищується.

З цієї причини, людям, які бажають знизити вагу, краще все ж таки вибирати спосіб приготування на воді, в такому разі калорійність коктейлю буде всього 93, а в приготованому напої на молоці 1,5% жирності - 220 калорій.

У разі потрібно визначитися, що важливіше - смак напою, чи його низька калорійність.

Один продукт – три способи приготування. Як приготувати коктейль "Гербалайф"?

У продукту є три способи приготування, залежно від того, як який прийом їжі використовується напій: перекушування або альтернативи повноцінній вечері.

Вечірній коктейль як заміна вечері:

▫️▫️▫️На молоці
Приготування на молоці - три мірні ложки сухої суміші коктейлю розчинити у склянці молока 1-1,5% жирності кімнатної температури, додати дві мірні ложки протеїнової суміші Гербалайф Формула 3 (для збільшення поживності та співвідношення білка в отриманому напої).
▫️▫️▫️На воді
розвести 3 мірні ложки сухого продукту в склянці (250 мл) води, також додати 2 мірні ложки протеїнової суміші Формула 3, порція фруктів або овочів (100 г).

Вечірній коктейль для перекушування:

Приготувати коктейль: 3 мірні ложки сухої суміші продукту змішати у склянці води кімнатної температури.

Коктейль не є швидкорозчинним, тому його краще готувати в шейкері - насипаю три ложки, заливаю водою або молоком кімнатної температури ретельно струшую в шейкері, залишаю на кілька секунд, і ще раз струшую шейкер, в результаті виходить без грудочок, з невеликою апетитною та повітряною пінкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
miralambre08
miralambre08
Супер-продавець
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари