Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Кайлаш дживан крем багатофункціональний (kailas jeevan) 60 грам

192 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип виробу: Натуральні препарати

Кілька примірників у наявності

Кайлаш Дживан Крем-Kailas Jeevan Cream

Кайлас Живан – аюрведичний багатофункціональний крем-бальзам Kailas Jeevan, в складі містить в основі цілющі Індійські трав і масла і має виключно натуральний склад. Крем Кайлас Джіван має антисептичні, противірусні, протизапальні та регенеруючі властивості, виступає в ролі імуномодулятора. Можна застосовувати як зовні, так і всередину. Можно застосовувати як зовні, так і всередину.

Показання:

геморой,
свищ,
запір,
запалення,
кашель,
пронос,
блювота,
опік,
угри,
прищ,
фурункул,
круглі черви,
бородавка,
піорея (виділення гною),
лихоманка,
головний біль,
садно,
обмороження,
дерматит,
зубний біль,
втома очей,
м'язовий біль,
безсоння,
для захисту шкіри,
укуси комах,
поріз,
антисептики,
запалення ясен.
Спосіб застосування мазі Кайлаш Дживан:

При зовнішньому застосуванні мазі: Kailas Jivan діє як ліки від таких недуг, як свербіж, вугри, фурункули, стригучий лишай, бородавки, мозолі, обмороження, пітниця, прищі, дерматит.
При опіках: нанесіть мазь тонким шаром на уражену ділянку, вона зніме біль і сприяє швидкому загоєнню, покращуючи регенерацію шкіри
При отиті: закладіть ватку із засобом у вухо
При кашлі: компреси з маззю на спину і груди полегшать і знімуть кашель.
При нанесенні на слизову горла, язик або ясна допоможе вилікувати піорею, біль у горлі, запалення ясен, зубний біль тощо.
При нанесенні на очі мазь знімає почервоніння і втому з очей.
При порушенні сну і розумовому перенапруженні: втирайте мазь масажними рухами в області тімені, шиї і пупка, це гарантує вам міцний здоровий сон. Бальзам є ефективним тонізуючим засобом для тих, хто страждає від розумового перенапруження. Ефективно знімає головний біль і втому.
При геморої: наносите зовні або внутрішньо на уражену ділянку протягом трьох тижнів
При прийомі всередину: бальзам знімає відчуття печіння в шлунку, ефективний при виразці, дизентерії, лихоманці. Володіє хорошими відхаркувальні властивості, зупинить діарею і блювоту.
Дозування: Для дорослих одну чайну ложку (6-8 грамів), для дітей у віці від 4 до 12 років пів чайної ложки. Рекомендовано приймати перед сном в рівній кількості з цукровим піском.

Компанія-виробник стверджує, що крем може позбавити вас від відчуття печіння в стопах. Не тільки розтріскані стопи, але і сонячні опіки прекрасно лікуються за допомогою цього крему. Він також безпечний для дітей. Його можна використовувати при опіках, запаленнях, пухлинах, головних болях, болях у вухах .

Склад:
Сандалове олія 0,5%,
Ним 0,9% (Azardirachta Indica),
Камфора борнео 0.145 % (Bhimseni Camphor),
Кокосова олія 32,5 % (Cocos Nucifera),
Масло Шореї велетенської 3,7% (Shorea Robusta)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари