Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вітамін в комплекс депо, капсули 60 шт. товар з німеччини.

140 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Vitamin B Komplex Depot (коробка) 60 капсул. Вітамін В комплекс депо, капсули 60 шт.

Особливості продукту: Без глютену, без лактози

Інформація про товар: містить усі 8 вітамінів групи В. Депо-ефект при тривалій дії.

Міволіс Вітамін В Комплекс Депо містить усі вісім вітамінів групи В. Вони не можуть утворюватися самим організмом і можуть зберігатися лише в невеликій кількості. Спеціальний запас часу гарантує, що вітаміни вивільняються із затримкою і, отже, доступні організму протягом більш тривалого періоду часу. * Вітаміни B1, B2, B6, B12, ніацин і біотин підтримують енергетичний обмін і сприяють нормальному функціонуванню нервової системи. Пантотенова кислота бере участь у синтезі деяких нейромедіаторів (хімічних месенджерів нервової системи). Фолієва кислота сприяє нормальному кровотворенню. Вітаміни B2, B6, B12, ніацин, фолієва кислота та пантотенова кислота допомагають при втомі та втомі. Вітамін B6 і вітамін B12 сприяють утворенню еритроцитів.

Інструкції щодо зберігання: Зберігати в прохолодному, сухому та захищеному від світла місці. Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці.

Інструкція із застосування: Приймати по 1 капсулі на день, запиваючи рідиною, наприклад, ½ склянки води. Харчова добавка не є заміною збалансованого та різноманітного харчування та здорового способу життя. Не рекомендується дітям до 12 років, вагітним і жінкам, які годують грудьми.

Інгредієнти: Склад: цукор, желатин, крохмаль, нікотинамід (ніацин), кальцію D-пантотенат (пантотенова кислота), мальтодекстрин, глазурувальник шелак, натрію хлорид, тіаміну мононітрат (вітамін B1), рибофлавін (вітамін B2), піридоксину гідрохлорид (вітамін B6) , ціанокобаламін (вітамін B12), біотин, фолієва кислота, наповнювач маніт, рослинні олії (кокосова, рапсова), барвники оксиди заліза та гідроксиди заліза.

Зроблено в Німеччині.

Вжити до 04.2024

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари