Всі категорії
Додати товар

Gold c, вітамін с, 1000 мг, 60 вегетаріанських капсул

255 грн -57% 110 грн
Опис

Gold C™, 1000 мг, від California Gold Nutrition

Містить вітамін C класу USP

Допомагає підтримувати імунітет і гарне самопочуття*

Підходить для вегетаріанців

Не містить глютену, ГМО та сої

Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Гарантія 100 % Gold Guarantee

Вітамін C — це добре відомий незамінний вітамін, який необхідно отримувати з повсякденного раціону, оскільки наш організм не в змозі виробляти його самостійно. Gold C™ від California Gold Nutrition містить потужну дозу цього вітаміну, завдяки чому ви отримуєте рекомендовану добову норму за одне приймання.

Переваги вітаміну C Gold C™
Наш засіб Gold C™ містить високоякісний вітамін C, який тричі пройшов перевірку на якість, щоб гарантувати відповідність суворим стандартам або навіть їхнє перевершення. Щоденне приймання добавки з вітаміном C, як-от Gold C™, може забезпечити численні переваги для здоров’я, оскільки ця поживна речовина відома своїми антиоксидантними властивостями. Було також доведено, що вона допомагає регенерувати інші антиоксиданти в організмі*. Крім того, вітамін C відіграє важливу роль у роботі імунної системи, що може сприяти покращенню загального самопочуття*.

Засіб Gold C™ від California Gold Nutrition містить вітамін C класу USP (у вигляді аскорбінової кислоти) у вегетаріанських капсулах. Ця добавка підходить для вегетаріанців, не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари