Всі категорії
Додати товар

Glycodal/гликодал засіб від печії, метеоризму,підвищеної кислотності та здуття живота.

300 грн
Опис

Термін придатності до 09.2025

Склад:

Кожна таблетка містить:

Кальцію карбонат – 420мг.
Гліцин – 180мг.
Диметикон – 10мг.
Властивості:

Препарат поєднує найбільш ефективний, швидкий і потужний несистемний антацид з тривалою високою нейтралізуючою здатністю (карбонат кальцію) разом з гліцином, буферною амінокислотою, яка модифікує дію карбонату кальцію в напрямку більш контрольованої нейтралізації. Гліцин доповнює споживання білка, що сприяє загоєнню ран будь-якого типу. Диметикон використовується при лікуванні метеоризму та для виведення газів, повітря із ШКТ. Нейтралізація шлункового вмісту включає утворення хлориду кальцію, при якому частина кальцію всмоктується з кишечника і близько 80% перетворюється на нерозчинний карбонат кальцію, що виділяється з фекаліями.

Показання:

Для лікування метеоризму, печії, підвищеної кислотності та здуття живота.

Спосіб застосування:

1-2 таблетки слід розжовувати після або між їдою і повторювати при необхідності кожні 4-6 годин або за призначенням лікаря.

Протипоказання:

Гіперкальціємія та гіперпаратиреоз. Гіперкальціурія та нефролітіаз. Супутня терапія дигоксином (вимагає ретельного контролю рівня кальцію у сироватці крові).

Запобіжні заходи.

Грудне вигодовування: протипоказано використання карбонату кальцію у жінок, що годують.
Вагітність: препарати, що містять кальцій, широко використовуються під час вагітності шляхом перорального прийому кальцію у додатковій або антацидній терапії.
Побічні ефекти:

Запор, гіперкальціємія, молочно-лужний синдром та кисла відрижка.

Лікарська взаємодія:

Дігоксин: карбонат кальцію та інші солі кальцію можуть посилювати серцеві ефекти дигоксину та інших серцевих глікозидів, якщо відбувається системна гіперкальціємія. Тетрацикліни: карбонат кальцію та інші антациди можуть впливати на абсорбцію препаратів із тетрацикліном.

Зберігання:

Зберігати при температурі не вище 25°С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Упаковка:

Упаковка містить 3, 80 або 100 блістерів по 10 таблеток, паперову інструкцію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари