Всі категорії
Додати товар

Chito 500 хіто 500 мг хітозан 60 табл єгипет

635 грн
Опис

Склад:
Хітозан (високої щільності) 500 мг

Властивості:
Хітозан - це високоефективна формула для схуднення, яка діє як вуглеводний бластер і блокатор абсорбації жиру. Містить 500 мг хітозану високої щільності (якість хітозану залежить від вільної ацетильної групи, яка здатна хелатирувати багато речовин, таких як ліпіди і сечова кислота), механізм кон'югації опосередкований високим позитивним зарядом на поверхні молекули хітозану.

ПОКАЗАННЯ: Хіто як формула для схуднення допомагає знизити масу тіла і підтримувати її в нормі. Також допомагає підтримувати нормальний рівень глюкози в крові.

ДОЗУВАННЯ: Хіто 500: Для втрати ваги: по 1-2 капс. за 10 хв до їди 3 рази на день. Для підтримання ваги, для зниження рівня холестирину і в разі подагри: по 1 капс. перед їжею 2 р. на день.

Запобіжні заходи: - Може спричиняти запори, метеоризм, нудоту, печію та алергію. - Цей препарат протипоказаний особам з алергією на молюсків, а також під час вагітності та в період лактації. - Цей препарат може посилювати дію анальгетиків. - Не приймати у вигляді порошку, тільки з їжею та водою. - Не приймати тривалий час. - Жиророзчинні вітаміни або ліки слід приймати принаймні за 4 години до або після вживання будь-яких продуктів, що містять хітозан (високої щільності). - Може призвести до зниження рівня глюкози в крові у хворих на цукровий діабет.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари