Всі категорії
Додати товар

Вітамін d3, 5000 мо, 90капс california gold nutrition

210 грн
Опис

Багато лікарів кажуть, що більшості населення навіть у південних країнах згубно бракує вітаміну D через постійне перебування в приміщеннях і використання сонцезахисних фільтрів. Для отримання необхідної дози вітаміну D потрібно часто перебувати на сонці, водночас тіло має бути відкрите.

Опис
Витамин D3 California Gold Nutrition
125 мкг (5000 МО)
Вироблено в Каліфорнії, США
90 рибно-желатинових капсул
Підтримує здоров'я кісток, зубів і імунної системи*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію cGMP і проходить незалежні перевірки
Вітамін D3 — найкраща для організму форма вітаміну D. Іноді його називають «вітаміном сонячного світла», оскільки він виробляється в шкірі під впливом сонячних променів. Вітамін D — незамінний вітамін для багатьох метаболічних процесів. Вітамін D3 допомагає регулювати засвоєння кальцію і фосфору та підтримує нормальну роботу імунної системи*.

Вітамін D3 California Gold Nutrition містить вітамін D3 як холекальциферол із ланоліну в рибно-желатинових капсулах, вироблених у Каліфорнії, США.

Блог iHerb
Вітамін D для міцного здоров'я і профілактики захворювань
Рівень вітаміну D падає, попри широку похід з інформування населення

Сертифікат якості iTested
Рекомендації щодо застосування
Вживати по 1 м'якій таблетці на день під час їди. Бажано приймати відповідно до рекомендацій лікаря.

На значення рекомендованої норми споживання й міжнародної одиниці (МЕ) для вітаміну D можуть впливати вік, стать й індивідуальні потреби щодо здоров'я й гарного самопочуття. Рекомендується проконсультуватися з кваліфікованим фахівцем, щоб визначити ваші конкретні потреби, а також перед застосуванням великої дози вітаміну D.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Вітамін D3 (у формі холекальциферолу з ланоліну)

Інші інгредієнти
Сафлорова олія без ГМО, оболонка м'якої таблетки (желатин [з риби (тилапії)], рослинний гліцерин без ГМО, очищена вода).

МІСТИТЬ РИБУ (Тилапія)

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виготовляється на підприємстві, що пройшло аудит і має реєстрацію cGMP, де також можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари