Всі категорії
Додати товар

Ліпокарніт (липокарнит) нова формула, контроль маси тіла, 10 капс

199 грн
Опис

Біологічно активна добавка   
Ліпокарніт - комплекс для контролю маси тіла. Ліпоєва кислота сприяє утворенню пирувата-речовини з якої починається процес розпаду жирів в організмі. Пиколинат хрому використовує жирові клітини як будівельний матеріал для укріплення мʼязових тканин, L-карнитин розщеплює основні жирові молекули. При нестачі цієї речовини, в організмі накопичуються тригліцериди та жири.

Основні властивості препарату:

- капсули допоможуть позбутись зайвих кілограмів в короткій строк;

- подвійна формула, починає діяти вже в перші дні прийому;

- Ліпокарніт+, мягко діє на організм не викликає стресу,

- прийом Ліпокарніт+ допомагає побороти шкідливу звичку - переїдання, позбавляє жаги до солодкого. Цей препарат сприяє нормалізації обміну речовин, сприяє очищенню від шлаків та токсинів.

   Дія препарату помітна навіть без жорстких дієт та фізичних навантаженнях. Ліпокарнит+ також поліпшує стан шкіри, виводить холестерин та нормалізує рівень цукру.

   Склад: L-карнитина тартрат, лактоза, ліпоєва кислота, витяжка насіння чіа, стабілізатор стеарат магнію, стеарат кальцію, комплекс солей бета гідроксибутирату, капсацин - перец чілі, діоксид кремнію аморфний, хрому ліколіант.

   Оболонка капсули: желатин.

   Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти,  вагітність та годування груддю.

   *Не є лікарським засобом. Всі результати індивідуальні для кожного організму. Перед прийманням проконсультуйтеся з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари