Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, collagenup, морський колаген, гіалуронова кислота і вітамін с 206г.

750 грн
Опис

California Gold Nutrition, CollagenUP, без ароматизаторів, 7,26 унц. (206 г)
California Gold Nutrition CollagenUP Пептиди морського колагену + гіалуронова кислота + вітамін С
Доставка: НП, УП, Meest

Містять не-бичачий гідролізований рибний колаген без ароматизаторів З додаванням гіалуронової кислоти нетваринного походження і вітаміну С Модернізована підтримка для здорового волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток* Ферментативно гідролізований колаген, розщеплений на біодоступним пептиди Не містить глютену, ГМО, сої Виробляється на підприємстві, успішно пройшов сторонні перевірки і має сертифікат cGMP.
Колаген, гіалуронова кислота та вітамін C мають відношення до здоров'я та благополуччя кістково-м'язової системи. Колаген є основним структурним білком, який міститься у всьому організмі та забезпечує важливу інфраструктуру як усередині, так і зовні. Дослідження показують, що регулярне споживання цих поживних речовин може забезпечити організм основними будівельними блоками, які допомагають підтримувати здорові суглоби, кістки, шкіру, волосся та нігті.
Рекомендації щодо застосування Щодня розмішуйте 1 мірну ложку (приблизно 5,15 г) приблизно в 2 унціях (60 мл) води або соку кімнатної температури. Додайте додаткові 6-8 унцій (180-240 мл) води або соку кімнатної температури і добре перемішайте (для досягнення найкращих результатів змішайте в пляшці-блендері) і пийте натщесерце не менше ніж за 1 годину до або через 2 години після їди або згідно з призначенням лікаря. Уникайте застосування інших продуктів, що містять білок, оскільки вони можуть впливати на поглинання колагену.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatiana_z
tatiana_z
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари