Всі категорії
Додати товар

Електричний дриль для нігтів cadrim, набір регульованих пилок для нігтів зі...

800 грн -15% 680 грн
Опис

Електричний дриль для нігтів Cadrim, набір регульованих пилок для нігтів зі
шліфувальними стрічками

Про цей товар

- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ: Цей електронний фільтр виготовлений з високоякісного металу та пластику. Відмінно підходить для різьблення, гравіювання, фрезерування, шліфування, заточування, шліфування, полірування і навіть глибокого різьблення по склу без перегріву дриля або перетворювача.
- РЕГУЛОВАНА ШВИДКІСТЬ: Регульована швидкість від 0 до 20 000 об/хв. Ефективно застосовується для гелевих, акрилових, скляних, натуральних нігтів або штучних нігтів із шовковою плівкою.
- НИЗЬКИЙ ШУМ: тихий та плавний дизайн з дуже низьким рівнем вібрації для зручного захоплення. Низький рівень шуму та вібрації для плавної та тривалої роботи.
- ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ: Свердла та шліфувальні стрічки дозволяють відразу приступити до роботи. Простий у використанні контроль швидкості набору. Цей новий дриль для дизайну нігтів ідеально підходить для використання в салонах краси, а також для особистого використання будинку.
- В КОМПЛЕКТ ВХОДЯТЬ: У комплект поставки входять 6 додаткових свердлів для металевих нігтів і 150 шліфувальних стрічок, що робить його більш простим та зручним у використанні як для новачків, так і для професіоналів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?