Всі категорії
Додати товар

Чоловічі парфуми christian dior sauvage 100ml edp чоловіча парфумована вода (чоловічі...

799 грн
Опис

Чоловічі парфуми Christian Dior Sauvage 100ml EDP Чоловіча парфумована вода (Музькі парфуми Крістіан Діор Сава)

Парфумована вода Christian Dior Sauvage припаде до вподоби прихильникам східно-фужерних ароматів і покликана підкреслити яскраву індивідуальність володаря, посилити його шарм і чарівність. Складний запах манить пізнати багатогранний чоловічий характер. Композиція знаходить шанувальників серед молоді та зрілих чоловіків, які добилися певних успіхів у кар'єрі.

Парфумерна піраміда розкривається свіжим і підбадьорливим звучанням бергамоту, який дарує гарний настрій і вселяє позитив. Поступово відбувається грандіозна метаморфоза — запах наповнюється теплими відтінками, які додають симфонії пікантності. Ніжна мелодія зірчастого анісу та лаванди відтінена гострим китайським перцем і мускатним горіхом. Ближче до фіналу аромат набирає все більш чуттєві оберти. На силу вступає кокетлива ваніль і благородний амброксан, які надають мужньої композиції нотки грайливості.

Парфуми поєднуються з будь-яким одягом у вашому гардеробі: доповнить повсякденний образ, стане завершальним штрихом урочистого вбрання й ідеально підходить для офісного оточення. У ньому дивовижним способом зростають ніжність і пристрасть, а це означає, що жодна жінка не встоїть перед чоловіком, який одягнений у Christian Dior Sauvage Eau de Parfum!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Київ
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?