Всі категорії
Додати товар

Парфумований спрей для тіла sol de janeiro brazilian crush body mist brazilian crush...

580 грн

розпродаж до 03 Травень

464 грн
Опис

30 мл

Родина ароматів: теплі та пряні

Тип аромату: Теплий і солодкий гурманський

Ключові ноти: солона карамель, фісташки, ваніль.

Що це:

Ароматний спрей для тіла зі спокусливим ароматом фісташок і солоної карамелі, призначений для нанесення на тіло, волосся і спідню білизну.

Якщо ви хочете дізнатися більше...

Одним із головних секретів краси бразильців є шейрос (ших-роза), що означає завжди неймовірно смачно пахнути від сходу до заходу сонця. Ароматичний спрей для тіла Brazil Crush миттєво перенесе вас на спекотні пляжі Ріо-де-Жанейро. Натхненний захопливим ароматом бразильських фісташок і солоної карамелі, бразильський крем Crush являє собою чудовий сонячний щоденний засіб для нанесення на тіло, волосся й спідню білизну.

БЕЗ чого воно складене:

- Парабени

- Сульфати

- Фталати

Що ще вам потрібно знати:

Сіль де65 об'єдналася завдяки взаємній любові до чітко бразильського підходу до краси, їхніх секретів і ноу-хау. Цей продукт підтримує бразильську філософію, згідно з якою краса — це не стандарт, якого потрібно досягти, а ставлення, якого треба дотримуватися. Чуттєвість із голови до ніг, яка проявляється в усмішку, прогулянці, самбі. Компанія Sol de Janeiro, що базується в США, рада можливості запропонувати вам найефективніші, що перетворюють та захопливі косметичні процедури, що містять новітні та найкращі суперінгредієнти з Амазонки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари