Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Подарунковий бокс

351 грн
Опис

Бокс

У бокс входить:

1) Парфумована вода жіноча Giorgio Armani Si Parfum 60 мл

Це шикарна парфумована вода, яку Джорджіо Армані назвав просто, але надзвичайно лаконічно - Si (італійською «так»). За словами автора у парфумі, втілено образ стильної та модної сучасної жінки. Витончений та вишуканий аромат уособлює красиві леді з бездоганним смаком.


2) Щіточки для вій та брів рожеві.

3) Щітка для нанесення маски на обличчя. Дуже зручно у використанні.

4) Очищувальна маска для обличчя BIOAQUA Avocado Deep Cleansing Mud Film із екстрактом авокадо.


Грязьова маска з екстрактом авокадо - це ефективний засіб для омолодження шкіри, що в'яне і тонізації молодої. У складі маски - вулканічна мінеральна грязь із унікальною пористою молекулярною структурою, що володіє величезною кількістю активних мінералів.
Маска підвищує еластичність шкіри, живить і очищає її, покращує кровообіг. Зменшує глибину морщин, вирівнює колір обличчя і бореться з пігментними плямами.

Маска підходить для будь-якого типу шкіри, робить її більш чистою, свіжою та здоровою.


Спосіб застосування:

Шкіру обличчя заздалегідь очищають, а для більш глибокого проникнення діючих речовин відлущують скотом для обличчя. Потім на суху поверхню наносять маску, рівномірно розподіляючи по обличчю, уникаючи зони навколо очей. Склад залишають до повного висихання, після чого обережно змивають за допомогою теплої води та ватного диска. Очищену шкіру тонізують, а потім наносять повсякденний крем.

5) Блиск для губ з екстрактом Авокадо 🥑 (прозорий)


Блиск - бальзам для губ з екстрактом 🥑 подарує вашим губам м'якість, забезпечує захист від несприятливих умов довкілля. Блиск моментально зволожує, знімає відчуття дискомфорту та сухості, надаючи вашим губам невеликий об'єм та легкий блиск 🥑

6) Олівець Для Губ Flarmar

Чуттєві губи - це той акцент у жіночій зовнішності, який ніколи не залишається непоміченим. Flarmar підкреслить витонченість та красу ваших губ. Олівець має м'яку кремову консистенцію, завдяки якій легко наноситься на губи, не створюючи дискомфорт і не підкреслюючи лущення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
60 мл
Продавець
848713
848713
Одеса
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?