Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Подарунковий набір

389 грн -4% 374 грн
Опис

Подарунковий набір

У набір входить:

-Versace Yellow Diamond 60мол

Versace Yellow Diamond - перша парфумерна вода у всьому світі, яка дійсно сприймається жінками як справжній алмаз.


Туалетна вода пахне першими нотками, що відразу ж спокушають і тягають у божевільний вир за допомогою класичного поєднання лимона та груші, а також м'якого неролі з чуттєвим бергамотом. В основі парфуму - квітковий букет з апельсинового кольору, дикої водяної лілії та королівських квітів - фрезії та мімози. Кінцеві ж нотки не поступаються розкоші, осідаючи на шкірі блискучими краплями з мускусу, амбри та дерева гуаяк.
Справжнє обличчя цього аромату - жінка-діамант, така ж багатогранна та прекрасна у своїй природній, неповторній красі. Чистий та шляхетний, цей запах допоможе відчути себе справжньою сучасною леді, яка завжди залишається юною душею.


- Бальзама для губ Aloe Vera, чудово зволожує та живить шкіру губ, наповнюючи їх вологою та пом'якшуючи. Загоює мікротріщини, зволожує суху шкіру губ;


-Зволожуючий блиск для губ з екстрактом Авокадо (прозорий).
Блиск -бальзам для губ з екстрактом авокадо подарує вашим губам м'якість, забезпечить захист від несприятливих умов довкілля. Блиск моментально зволожує, знімає відчуття дискомфорту та сухості, надаючи вашим губам невеликий об'єм та легкий блиск;


- Праймер - бальзам для губ з алое Yandi Beauty.
Головне завдання праймера для губ - максимально продовжити стійкість помади;


-Олівець для Губ Flarmar ( номер 403)

Чуттєві губи - це той акцент у жіночій зовнішності, який ніколи не залишається непоміченим. Flarmar підкреслить витонченість та красу ваших губ. Олівець має м'яку кремову консистенцію, завдяки якій легко наноситься на губи, не створюючи дискомфорт і не підкреслюючи лущення;


- 2 Щітки для вій та брів;

- Нічна маска для обличчя з чорницею 2 g
Маска з чорницею заспокоює, зволожує і вирівнює тон шкіри, роблячи обличчя однотонним і молодим. Знімає набряки, потемніння, пігментні плями. Відмінно розгладжує зморшки і прибирає лущення.


Склад: Екстракт чорниці - освітлює, зволожує, живить та знімає подразнення. Олія жожоба - живить, відновлює та створює захисну плівочку, запобігаючи зневодненню клітин. Після застосування шкіра стає гладкою та шовковистою, тон вирівнюється, пропадають дрібні зморшки, сухість та почервоніння. Рекомендується використовувати кілька разів на тиждень.


Спосіб застосування:

На чисту та суху шкіру нанесіть маску, розподіліть по шкірі та залиште на ніч. Вранці змийте залишки теплою водою і нанесіть сироватку та крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
848713
848713
Одеса
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?