Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Подарунковий набір

399 грн -4% 384 грн
Опис

Подарунковий набір

У набір входить:


-Tom Ford Neroli Portofino 60мол


Ментальною батьківщиною цієї парфумованої води стало маленьке затишне містечко Італії - Портофіно. Tom Ford Neroli Portofino слово відображає всю гаму емоцій того, хто подорожуючи, потрапив у це місце і вирішив насолодитися всією його красою.


Мандрівник у Портофіно неодмінно буде підкорений ніжним морським бризом, що змішався із запахом свіжої випічки - адже на маленьких вуличках так багато кондитерських. За ним всюди слідуватиме аромат квітів і вже дозрілих фруктів. І тоді мандрівник упевниться, що рай на землі є. І шматочок його можна віднести у флакон Tom Ford Neroli Portofino. І він, звісно, ​​не відмовиться це зробити.
Перед нами, безумовно, літній запах, який кличе в далечінь від галасливих міст і докучливих буднів. Tom Ford Neroli Portofino - аромат для чоловіків і жінок, завжди молодих і щасливих, готових кинути все і провести залишок життя біля моря під тінню фруктових дерев;


-косметична пов'язка на голову;

-2 Бальзама для губ Aloe Vera 99%.Бальзам для губ Aloe Vera, чудово зволожує та живить шкіру губ, наповнюючи їх вологою та пом'якшуючи. Загоює мікротріщини, зволожує суху шкіру губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
848713
848713
Одеса
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари