Всі категорії
Додати товар

Farmstay tropical fruit hand cream mango&shea butter крем для рук із манго та олією ши

78 грн
Опис

Крем для рук з манго та олією ши FarmStay Tropical Fruit Hand Cream Mango & Shea Butter живить і зволожує шкіру, сприяє збереженню еластичності, пружності шкіри, пом'якшує та відновлює суху, лущується і в'яне шкіру, наповнює її вітамінами і життєвою силою. Крем прискорює загоєння шкірних запалень і має заспокійливу дію.

Олія ши (каріте) — незамінний компонент у складі косметики з догляду та омолодження. Вона глибоко зволожує й живить шкіру, а також чудово її пом'якшує, має бактерицидні та ранозагоювальні властивості, прискорює загоєння шкірних запалень, сприяє розсмоктуванню шрамів. Олія ши стимулює вироблення колагену, запускає процеси відновлення клітин, завдяки чому підвищуються тонус і пружність шкіри, розгладжуються зморшки. Також олія ши чудово захищає шкіру від впливу ультрафіолету, оберігає від зневоднення, обвітрювання й обмороження.

Екстракт манго може бути використаний для догляду за будь-якою шкірою. Вона добре відновлює, живить і зволожує. Особливо він ефективний для догляду за сухою й пошкодженою шкірою. Підходить і для чутливої дитячої шкіри, надає регенерувальну дію, сприяє загоєнню дрібних ран. Добре відновлює ліпідний бар'єр, повертає здатність утримувати вологу після прийняття сонячних ванн, обвітрювання, обмороження, успішно лікує шкірні алергії. Пом'якшує навіть загрубілі зони шкіри, запобігає появі розтяжок, покращуючи еластичність шкірного покриву. Екстракт манго багатий на вітаміни А, C і бета-каротин, містить комплекс органічних кислот і ензимів. Завдяки вмісту біологічно активних речовин, екстракт манго запускає процес регенерації, унаслідок чого відбувається активне оновлення клітин. Екстракт манго насичує шкіру корисними речовинами, добре зволожує її, нейтралізує дію вільних радикалів, які призводять до передчасного старіння.

➡ Спосіб застосування: на чисту шкіру рук нанести необхідну кількість крему, що масажують рухами розподілити по всій поверхні та дати увібратися.

✨ 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення: