Всі категорії
Додати товар

Крем для рук для захисту та відновлення сухої та пошкодженої шкіри ultimate strength...

240 грн

розпродаж до 11 Травень

168 грн
Опис

30 мл

Наша потужна зволожувальна мазь для рук доглядає за сухими руками. Ця густа, багата формула забезпечує щоденний догляд за активними та сухими руками. Ця мазь для рук для сухої шкіри, що містить олію ши, олію авокадо та олію насіння кунжуту, робить руки м'якими, доглянутими та доглянутими.

Без парабенів і глютену

Густа, багата формула заспокоює, кондиціонує та зволожує сухі руки
Втягує та поглинає воду з повітря, утворюючи «рукавичокоподібний» захисний бар'єр від втрати вологи.
Допомагає захистити та відновити зовнішній вигляд сильно сухих рук, спричинених ручною працею, презирством, впливом суворих умов і важкою промисловою працею.
Для догляду за руками
Зроблено з перероблюваної упаковки

МАСЛО ШИ
Олія ши — це натуральний жир, отриманий із плодів африканського дерева карате, який широко використовується в лосьйонах і очищувальних засобах. Відомо, що в наших формулах олія ши захищає від зневоднення, відновлює еластичність і покращує зовнішній вигляд сухої шкіри. Олія ши, що входить до складу нашої формули, отримана відповідально та допомагає підтримувати спільноти жінок із сільських районів Буркіна-Фасо.

МАСЛО АВОКАДО
Олія авокадо, отримана з улюбленого плоду авокадо, має багату пом'якшувальну текстуру та містить баланс ліпідів, включно з омега-незамінними жирними кислотами. Відомо, що в нашій формулі використовується відновлювана олія авокадо, яка зволожує, живить і пом'якшує шкіру.

КУНУЗУТНЕ МАСЛО
Рафінована зволожувальна олія, отримана з насіння кунжуту, має доведені пом'якшувальні властивості та зазвичай використовується як олія-носій у продуктах з догляду за шкірою. У наших формулах він легко вбирається й пом'якшує шкіру

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари