Всі категорії
Додати товар

Мило harems алое вера 120 г

225 грн
Опис

Harems мило з екстрактом алое вера та гіалуроновою кислотою має потужну формулу, яка забезпечує особливий догляд за вашою шкірою. Ми об’єднали природні властивості рослини алое вера та зволожуючі властивості гіалуронової кислоти. Ця унікальна комбінація глибоко очищає вашу шкіру, а також зволожує, живить і підтримує її молодий вигляд. Він забезпечує баланс вологи, який необхідний вашій шкірі, і допомагає досягти гладкої, живої шкіри.

Екстракти алое вера, що містяться в цьому милі, заспокоюють вашу шкіру та знімають подразнення. У той же час гіалуронова кислота зволожує вашу шкіру та забезпечує тривале зволоження, затримуючи воду в клітинах шкіри. Таким чином, він запобігає втраті вологи вашою шкірою та надає повнішого та яскравішого вигляду.
Harems мило підходить для щоденного використання та ідеально підходить для всіх типів шкіри. Виготовляється з натуральних високоякісних інгредієнтів і не містить парабенів і сульфатів. Тому, очищаючи шкіру, вона також захищає її та зменшує контакт із шкідливими речовинами.

Відчуйте різницю у вашій шкірі з нашим милом, що містить екстракт алое віра та гіалуронову кислоту. Регулярне використання допоможе вашій шкірі виглядати здоровішою, бадьорішою та молодшою. Поєднуючи диво природи та новітні технології, це мило підкреслює вашу красу, забезпечуючи догляд, якого потребує ваша шкіра.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Натуральна Нішева
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була