Всі категорії
Додати товар

«ванда» натуральне мило, з нуля. сніжка, планета. ручна робота. лаванда та шовк, глина.

169 грн
Опис

Це гармонія ароматів із медитативним ефектом. Цей натуральний сорт мила поєднує в собі заспокійливу лаванду, ароматний лавандин, свіжий коріандр, цитрусовий бергамот та освіжаючий евкаліпт. Доповнений шовком, він дарує оксамитовий дотик до шкіри. Ідеальний вибір для тих, хто шукає затишок та спокій у своєму догляді – справжнє задоволення для душі та тіла.

Унікальність: натуральний шовк, ефірні олії лаванди, лавандину, коріандру, бергамоту та евкаліпту.
Вага: 85 - 95 грам.

Повний склад мила: бленд ефірних олій лаванди, лавандину, коріандру, бергамоту та евкаліпту. Кокони тутового шовкопряда (шовк). Діоксид титану (харчова добавка) та біла глина (каолін). Вітаміни А, Е, F. Натуральні омилені рослинні олії: макадамії, арахісу, оливкова Extra Virgin, ши (карите), пальмова та кокосова. Міка.

Користь основних інгредієнтів:
* Кокони тутового шовкопряда (шовк): глибоко зволожує та живить шкіру, роблячи її м'якою та гладкою. Містить амінокислоти та протеїни, які допомагають уповільнювати процеси старіння шкіри, зменшуючи зморшки та покращуючи загальний тон. Допомагає у відновленні та регенерації шкірних клітин. Має заспокійливі властивості, що робить його придатним для чутливої та подразненої шкіри.
* Ефірні олії: лаванди, лавандина, коріандру, бергамоту та евкаліпта: лаванда заспокоює шкіру, сприяє загоєнню та має антибактеріальні властивості. Лавандін, родич лаванди, ефективний для поліпшення циркуляції крові і має розслаблюючий аромат. Коріандр омолоджує шкіру, має освіжаючий і тонізуючий ефект. Бергамот унікальний своїми антисептичними та заспокійливими властивостями, допомагає у боротьбі з проблемною шкірою. Евкаліпт, відомий своїми охолоджувальними та знезаражуючими якостями, ідеальний для очищення шкіри, освіжає.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів. Таких як
- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогени);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES та спирти;
- мінеральні олії (нафтопродукти), тваринні жири, силікони;
- синтетичні барвники та ароматизатори.

У складі лише натуральні, сертифіковані компоненти. Не тестується на тваринах.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr-magpie. Плавними і легкими рухами розподілити піну, що утворилася по тілу. Перевірити чи всі необхідні ділянки «намилені». Ще раз розподілити піну те тіло, згадати, що час змивати мило – змити мило водою. Чим частіше використовувати — тим чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. За дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 12 місяців. Він може змінюватись в залежності від сорту мила, проте – не менше 12 місяців.

Застереження при використанні: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів відсутня.

Mr. Magpie – унікальний. Він може створити будь-який товар на Ваше індивідуальне замовлення (аромат, колір, дизайн). Виявляйте свою індивідуальність, і ми допоможемо Вам стати власником єдиного у своєму роді унікального виробу.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження