Всі категорії
Додати товар

Антiцилюлiтний набір-скраб,олія./топ бютi/top beauty.

280 грн
Опис

Пiдтягуючий скраб-130грн.
Антицелюлітна олія-150грн.

Також у наявність:

-Крем антицелюлітний - 160грн.

-Гарячие обгортання набір-490грн.
*Олія - 150грн.
*Скраб - 130грн.
*обгортання - 210грн.

-Холодне обгортання набір - 490грн.
*Олія - 150грн.
*Скраб - 130грн.
*обгортання - 210грн.

🔥Підтягуючий антицелюлітний скраб🔥

Пiдтягуючий антицелюлітний скраб
для тіла на основі кави top beauty scrub anti-cellulite.
Його активний комплекс заснований на натуральних інгредієнтах, які володіють омолоджуючими, розгладжуючими, тонізуючими і зміцнюючими властивостями. Кавовий скраб з перцем і ефірними маслами ефективно очищає і розгладжує шкіру, роблячи її більш пружною і еластичною. Посилює підшкірний кровообіг, що сприяє більш швидкому розщепленню підшкірного жиру. Підходить для будь-якого типу шкіри.

У складі присутній комплекс сильнодіючих компонентів :
* кавові зерна арабіки
* цінні олії
* рожева сіль
* перець Чилі
* кардамон
* кориця.
* ефірні олії

Застосування: на добре розпарену шкіру тіла масажними рухами нанесіть скраб, приділяючи особливу увагу проблемним ділянкам. Залиште на 5-10 хвилин, після чого змийте теплою водою за допомогою губки або м'якої тканини. Для обличчя рекомендується використання кавового скрабу 1-2 рази на тиждень, для тіла - 2-3.

🔥Антицелюлітна олія Top Beauty🔥

Антицелюлітна олія дозволяє позбавити проблемні зони «апельсинової кірки». З його допомогою можна ефективно покращити рельєф шкіри та підкоригувати форми. Секретом високої ефективності антицелюлітної олії є унікальне поєднання натуральних компонентів. Олія стимулює кровообіг у поверхневому підшкірному шарі. Це має значення для скорочення жирових запасів. Засіб зміцнює мембрани клітин, наводить м'язи в тонус, дає додаткове харчування клітин киснем. Підійде для антицелюлітного та інших видів масажів. Також можна наносити після душу для зволоження шкіри.

До складу входять базові олії: олія макадамії, олія апельсина, олія бергамоту, олія грейпфрута, лимонна олія, ефірні олії евкаліпта, кориці, лайма, лемонграсу, м'яти, вітамін Е.

Застосування :

1. Нанести масло на потрібні ділянки: стегна, живіт, сідниці, боки, відмотатися плівкою, одягнути теплий одяг на 1-2 години 2-3 рази на тиждень.
2. Мастити потрібні місця кожен день, можна не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари