Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітний скраб

130 грн
Опис

🔥Підтягуючий антицелюлітний скраб🔥

Пiдтягуючий антицелюлітний скраб
для тіла на основі кави top beauty scrub anti-cellulite.
Його активний комплекс заснований на натуральних інгредієнтах, які володіють омолоджуючими, розгладжуючими, тонізуючими і зміцнюючими властивостями. Кавовий скраб з перцем і ефірними маслами ефективно очищає і розгладжує шкіру, роблячи її більш пружною і еластичною. Посилює підшкірний кровообіг, що сприяє більш швидкому розщепленню підшкірного жиру. Підходить для будь-якого типу шкіри.

У складі присутній комплекс сильнодіючих компонентів :
* кавові зерна арабіки
* цінні олії
* рожева сіль
* перець Чилі
* кардамон
* кориця.
* ефірні олії

Застосування: на добре розпарену шкіру тіла масажними рухами нанесіть скраб, приділяючи особливу увагу проблемним ділянкам. Залиште на 5-10 хвилин, після чого змийте теплою водою за допомогою губки або м'якої тканини. Для обличчя рекомендується використання кавового скрабу 1-2 рази на тиждень, для тіла - 2-3.
🔥Антицелюлітний скраб🔥

*Скраб для тіла грейпфрут-папайя для тіла стане Вашим головним зброєю в боротьбі з целюлітом.
*Скраб ефективно розгладжує і вирівнює шкіру, повертаючи їй пружність, гладкість, еластичність. Засіб суттєво зменшує обсяги проблемних зон і моделює ефектний силует.
*Зерна кави, морська сіль і ефірні масла розсмоктують жир і активізують приплив крові до проблемних ділянок, покращуючи стан шкірного покриву.
*Дозвольте собі шикарну фігуру за короткий термін.
Об'єм — 200 гр

🔥Скраб для тіла м'ята-лайм-імбир🔥
Кавовий скраб з перцем та ефірними маслами ефективно очищає та розгладжує шкіру, роблячи її більш пружною та еластичною; підсилює підшкірний кровообіг, що сприяє швидшому розщепленню підшкірного жиру.
Регулярне використання скрабів уповільнює старіння шкіри, допомагає боротися із целюлітом. Корисні речовини скрабу проникають у судини, зміцнюючи стінки, роблячи їх еластичнішими.
Крім різних корисних речовин, скраб багатий на антиоксиданти, які працюють над омолодженням шкіри. Підходить для будь-якого типу

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Антіцелюлітне