Всі категорії
Додати товар

Крем для депіляції thalia, 150мл

465 грн
Опис

Крем для депіляції THALIA - це найпрактичніший спосіб безболісно та без шкоди позбутися небажаного волосся. Він видаляє навіть найкоротші волоски лише за 10 хвилин і забезпечує тривалу гладкість. Завдяки спеціально розробленому складу, наповненому натуральними поживними інгредієнтами, крем THALIA не пересушує і не подразнює шкіру. Олія ши у формулі зміцнює та живить шкірний бар’єр, а екстракти алое вера й ромашки запобігають появі подразнень на поверхні шкіри, чудово заспокоюють, захищають та відновлюють шкіру. Крем не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Застосування
Для зовнішнього використання нанести крем шаром середньої товщини на суху ділянку шкіри, повністю покриваючи прикореневу зону волосків, та рівномірно розподілити його за допомогою шпателя. Не втирати! Після використання закрити тюбик. Залишити крем на шкірі на 10 хвилин (у разі появи відчуття висипу, сильного поколювання чи болю під час очікування негайно змити крем). Після очікування перевірити за допомогою шпателя на невеликій частині шкіри, як видаляється волосся з кремом. Якщо волосся не видаляється, залишити крем ще на 1-2 хвилини, після чого очистити шкіру від крему шпателем і видалити зі шкіри волосся. Змушуйте волоски впасти круговими рухами, змиваючи їх великою кількістю теплої води. Обережно витерти оброблену ділянку рушником та насолоджуватися м'якою шовковистою шкірою без зайвого волосся.

Застереження: Перед застосуванням уважно прочитати інструкцію. Зберігати в сухому та прохолодному місці за кімнатної температури захищеним від тепла та світла. Тримати подалі від дітей. Не використовувати крем для депіляції на подразненій шкірі. Не наносити на статеві органи (можна наносити на зону бікіні та пахову область). Перед використанням крему шкіра повинна бути чистою та повністю сухою. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад: Вода, тіогліколят кальцію, цетеариловий спирт, гліцерил стеарат, тіогліколят калію, гліцерин, C12-15 алкілбензоат, гідроксид натрію, тальк, каприловий/каприновий тригліцерид, цетеарет-20, віддушка, пропіленгліколь, ПЕГ-100 стеарат, бісаболол, стеаринова кислота, токоферил ацетат, сік листя алое, масло ши, екстракт квітів ромашки аптечної, лимонна кислота, сорбат калію, бензоат натрію, бензиловий спирт, дегідрооцтова кислота, цитраль, лімонен, ліналоол, гексилциннамаль.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення