Всі категорії
Додати товар

Органіка нова зеландія 🇳🇿 італія 🇮🇹 натуральний роликовий дезодорант мед 🍯 манука manuka lab

275 грн
Опис

✅ Мед 🍯 Манука – це ефективне рішення для здорового догляду за шкірою.
✅ Мед Манука хвалять за його консистенцію та ефективність, і все це завдяки натуральним інгредієнтам. Якщо ви шукаєте засоби для догляду за шкірою з медом Манука, то ви знайшли правильний засіб тут, у Manuka Lab.
✅ Від виробника:
Народжені наукою та створені природою, ми об'єднали наш справжній новозеландський мед манука, олію манука та олію чайного дерева з гідрозолем манука, щоб створити цю унікальну лінію засобів для догляду за шкірою.
✅ Наші продукти проходять незалежне тестування та сертифікацію, щоб гарантувати найвищу якість та цілісність продукції, тому ми можемо запропонувати вам ефективне рішення щодо догляду за здоровою шкірою.
✅ Дезодорант натуральний на 99%.
✅ Завдяки антимікробному засобу Manuka Honey 525 + MGO, олії манука MßTK™ 25 + та олії чайного дерева він допомагає захистити і пригнічувати неприємні запахи, а також має заспокійливу дію на шкіру.
✅ Містить квіти та листя Leptospermum Scoparium (Manuka), глицерін, олію листя Melaleuca Alternifolia, олію листя Leptospermum Scoparium (Manuka), сік листя алое барбаденсиса, мед манука, екстракт листя Triticum Aestivum, екстракт листя Hordeum Vulgare, вітамін Е, олію Helianthus Annuus, екстракт Chondrus Crispus та ін.
✅ Об'єм 50 мл.
✅ Бренд: Нова Зеландія 🇳🇿.
✅ Виробництво: Італія 🇮🇹.
✅ Куплений в Британії 🇬🇧 .
✅ В Україні бренд не представлений.
✅ На ебей від 300 гривень плюс вартість доставки з ЄС.
👋 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками» за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи