Всі категорії
Додати товар

Крем ялівець (можжевеловий) juniper 100мл,лікувальний, високоефективний крем з...

1700 грн
Опис

Безкоштовна доставка по Україні укрпоштою.

Лікувально-профілактичний крем з ефірними маслами ялівцю, гірської сосни, евкаліпта, кипариса.

Часто нас турбують тягнучі болі в спині, болі в суглобах і м'язах. Щодня рухаючись, ми не застраховані від болю через розтягнення зв'язок, забиття, запалення сухожиль і суглобів. Для таких випадків компанія ВІВАСАН рекомендує крем ЯЛІВЕЦЬ – швидкодіюче знеболююче протизапальний засіб на рослинній основі.

Активні компоненти крему є ефірні олії ялівцю, гірської сосни, евкаліпта, кипариса, масло соєвих бобів, метилникотинат, рідкий парафін.

Ялівець (Juniperus communis) відноситься до реліктовим цілющим рослинам, відомим ще з біблійних часів, коли його використовували для вигнання злих духів. У деяких народів він вважався символом вічного життя, вважали, що він може боротися зі смертю.

Родове назва juniperus — від кельтського "jeneprus – колючий, латинське communis — звичайний. Народні назви — тетеревиный кущ, тетеревиные ягоди, можевел, можжуха.

На думку вчених, це одне з найбільш перспективних речовин для створення протиракових препаратів. Ефірна олія ялівцю використовують для розтирань при ревматизмі, паралічі, подагрі, невралгії, поліартриті, для лікування трихомонадних кольпітів.

Ефірне масло ялівцю разом з похідним вітаміну В3 метилникотинатом розширює кровоносні судини, покращуючи кровообіг і прискорюючи обмін речовин. За рахунок цих ефектів крем швидко зменшує біль і створює відчуття теплоти.

Оригінальний склад крему забезпечує його швидке проникнення і високу концентрацію у самому центрі болю і запалення. Крем надає дезинфікуючу дію на дихальну систему, ефективний для профілактики і лікування простудних захворювань.

Завдяки наявності ефірних масел хвойних дерев: сосни, евкаліпта, кипариса допомагає при кашлі, гострому і хронічному бронхіті, бронхіті курців. Надає очищаючу дію на весь організм, зміцнює імунітет, знімає нервову напругу, втому.

Соєва олія (соя гліцин) – як і всі масла, багаті незамінними жирними кислотами, відновлює епідермальний бар'єр і вологоутримуючу здатність шкіри, а завдяки наявності токоферолів і фітостеринів має виражену регенеруючу дію.

Вхідний до складу крему рідкий парафін – пом'якшувальний і зволожуючий засіб, підвищує пружність і еластичність шкіри. Усуває неприємне відчуття стягнутості і сухості шкіри і захищає її від шкідливих впливів зовнішнього середовища і засобів побутової хімії. Спільно з цетеариловым спиртом зв'язує воду, сприяючи збереженню в шкірі вологи.

Тим, хто займається спортом, крем необхідний для зняття болю при можливих травмах і ушкодженнях. Його також можна використовувати замість крему для ніг, так як він володіє протигрибковою дією, стимулює кровообіг і усуває синдром «холодних ніг».

Крем наносять на відповідне місце 1-2 рази в день і потім м'яко втирають круговими рухами. При нанесенні на шкіру можливе легке почервоніння і печіння, т. к. крем стимулює процеси мікроциркуляції. Крем швидко вбирається, не залишає жирних плям, тому його можна використовувати в будь-який час доби.

Області застосування:

захворювання суглобів: ревматизм, остеохондроз, подагра, артрози – крем наносити на хворі суглоби і розтерти легкими масажними рухами.
невралгія, міозити – крем можна використовувати під час і після масажу.
при спортивних травмах – для знеболювання відразу змастити місце травми
хронічний бронхіт, бронхіт курців – розтерти груди і спину
часті простудні захворювання на тлі зниженого імунітету –якщо немає протипоказань, розтерти груди і спину
«холодні ноги», неприємний запах, грибок – застосовувати 1-2 рази в день
гіпертонія – при підвищенні тиску змастити шию і литкові м'язи.
Застереження: Не рекомендується застосовувати крем під час вагітності, хіміотерапії онкологічних захворювань, індивідуальної непереносимості ялівцю. При захворюваннях нирок у стадії загострення не рекомендується наносити крем на поясниц

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари