Всі категорії
Додати товар

Масажний гель бальзам форте з кінським каштаном, кофеїном і звіробоєм, 200мл

169 грн
Опис

Гель-бальзам з екстрактом каштана,ментолом, кофеїном та звіробоєм має протизапальну та охолоджуючу дію. Завдяки активній формулі зменшує больові відчуття, викликані варикозом, зміцнює судини та знімає набряки. Бальзам зменшує біль у зоні шиї, плечей та ніг. Екстракти арніки й розмарину покращують циркуляцію крові в клітинах шкіри, заспокоюють і розслабляють тканини та м’язи. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Бренд
THALIA
Виробник
AKTEN
Вага
200 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести гель-бальзам м'якими масажними рухами на уражену ділянку тіла. Рекомендується використовувати двічі на день.
Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Тримати подалі від прямих сонячних променів і джерел тепла. Не застосовувати на пошкодженій шкірі та чутливій зоні навколо очей. При виникненні подразнення, свербежу або почервоніння під час нанесення припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, денатурований спирт, феноксиетанол, пропіленгліколь, ментол, карбомер, камфора, гліцерин, триетаноламін, етилгексилгліцерин, кофеїн, екстракт кінського каштана, екстракт звіробою, екстракт розмарину лікарського, бензиловий спирт, екстракт квітів арніки гірської, дегідрооцтова кислота, CI 19140 (жовте 5 озеро), CI 42051 (кислотний синій 3).
Стать
Унісекс
Термін придатності: до 2026 року

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Аптечна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?