Всі категорії
Додати товар

Крем багатоцільовий rena rosh multi purpose mud cream, 100 мл.

2100 грн
Опис

Крем із потужним терапевтичним ефектом має протизапальну, антибактеріальну, противірусну та протигрибкову дії. Чинить ефективний імуномодулювальний вплив.

Цілющі властивості крему Multi Purpose здатні відновлювати дрібні пошкодження на будь-яких ділянках шкіри. Інтенсивний комплекс з натуральних олій і рослинних екстрактів насичує шкірний покрив макро- і мікроелементами, запускає процес регенерації та оновлення шкіри на клітинному рівні.

Потужний новаторський інструмент для активізації прихованих можливостей організму з комплексним набором вітамінів і мінералів Мертвого моря глибоко зволожує шкіру і щедро збагачує її рідкісними поживними речовинами.

Має широкий спектр дії: від детокс-терапії до ліфтинг-ефекту. Щоденне застосування засобу нормалізує метаболізм шкіри, прискорюючи процес виведення токсинів і сповільнюючи вікові зміни. У результаті розгладжуються зморшки, шкіра стає більш пружною, вирівнюється тон обличчя.

Завдяки збалансованому складу, засіб підходить для всіх типів шкіри: від сухого до комбінованого та жирного. Високоактивна формула захищає від агресивного впливу сонця, створюючи терапевтичний бар'єр для зовнішніх забруднень і негативних навколишніх чинників.

Крем має повітряну текстуру та ніжний аромат. Легка композиція з олії чайного дерева, сплетена з деревними нотами кипариса, повноцінно розкривається при нанесенні на шкіру і залишає приємні відчуття від щоденної процедури догляду.

Multi Purpose має яскраво виражений відбілювальний ефект і запобігає появі нової пігментації шкіри.
З повним описом продукту можна ознайомитися в фото.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл